Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Halloween-cupcakes med den uhyggeligste pynt | Liv Martine

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Liv Martines opskrift på Halloween-cupcakes er uhyggeligt god og smager fantastisk. Perfekte til den næste allehelgensaften.

12 - 15 stk.

avanceret 110 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloween-cupcakes med den uhyggeligste pynt | Liv Martine

Hvid chokoladecreme med citron:

½ l fløde
150 g hvid chokolade
3 blade Dr. Oetker Husblas
revet skal fra 3 ubehandlede citroner

Græskar-cupcakes:

1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
200 g græskar (helst Hokkaido græskar)
150 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
3 æg str. M/L
150 g brun farin
1 ½ dl smagsneutral olie , smagsneutral
½ tsk. salt

Pynt:

250 g hvid fondant
flormelis
Dr. Oetker Sort konditorfarve
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Falske glasskår:

100 g isomalt

Tilberedning

Tilberedning

1

Hvid chokoladecreme med citron

Læg husblas i blød i koldt vand. Hak chokoladen og kom den i en mindre skål. Varm piskefløden til lige under kogepunktet. Kom husblas i den varme fløde og smelt blandingen sammen.

Hæld 1/3 af fløden over chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt endnu 1/3 og rør til fløden er absorberet. Rør til sidst den sidste 1/3 i blandingen. Rør fintrevet citronskal i cremen, dæk den til med husholdningsfilm og sæt den straks i køleskabet. Filmen skal røre cremen, så der ikke dannes kondens.

2

Græskar-cupcakes

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

Blend hasselnødderne. Skræl græskaret, riv det groft og rør det sammen med sigtet hvedemel og bagepulver. Pisk æg, brun farin og olie sammen i en skål og vend det i massen sammen med de blendede hasselnødder. Fordel dejen i muffinforme.

3

Bag kagerne midt i ovnen i 15-20 minutter. Afkøl kagerne let på en bagerist.

4

Pynt: Øjne

Tril 5 hvide fondant-kugler med en diameter på ca. 2 cm. Indfarv 20 g. fondant med 1 dråbe Sort konditorfarve. Ælt det godt ind i massen til den er grå. Tril 5 grå fondant-kugler. Tryk de grå kugler flade og sæt dem oven på de hvide fondant kugler, så det forestiller farven i øjet. Brug evt. flormelis hvis fondanten hænger fast. Farv herefter pupillen med en madpensel påført sort konditorfarve. Til de røde streger i øjet bruges Concentrated Red Colour.

5

Pynt: Fingre

Indfarv resten af fondanten til fingre, ved f.eks. at blande Concentrated Yellow Colour or Concentrated Red Colour. Lav herefter 5 fingre. Til negle trilles små kugler, som trykkes flade og aflange. Sæt dem på spidsen af fingrene. Mal evt. neglelak med Concentrated Red Colour.

6

Falske glasskår

Smelt isomalten i en gryde ved lav varme. Når den er smeltet, hældes den ud på en silikonemåtte eller et stykke bagepapir. Lad den størkne og knæk herefter stykker af så det ligner ægte glasskår.

TIP: Du kan også bruge almindelig sukker, som dog får en brunlig farve. Isomalt er helt glasklart.

7

Pynt kagerne

Pisk chokoladecremen kort. Den skal være helt kold og må kun piskes kort, da den ellers skiller. Fyld chokoladecremen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på de helt afkølede kager. Pynt med øjne, fingre og glasskår og brug Concentrated Red Colour som blod. Rigtig god Halloween! Uhhhhh...

Tips og tricks

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.

Næringsindhold til opskriften Halloween-cupcakes med den uhyggeligste pynt | Liv Martine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2303 kJ
550 kcal
1545 kJ
369 kcal
Fedt 33.90 g 22.75 g
Kulhydrat 55.13 g 37.00 g
Protein 5.51 g 3.70 g