Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Halloween hjernecupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse uhyggelige cupcakes med hjerner er nemme og hurtige at lave til en sjov og skræmmende Halloween temafest.

20 - 24 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloween hjernecupcakes

Redskaber:

muffinforme
sprøjteposer
stor stjernetyl

Kagedejen:

200 g græskar
325 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Kagekrydderi - svarende til 3 tsk.
½ tsk. fint salt
1 spsk. Dr. Oetker Bagepulver - svarende til 3 tsk.
½ tsk. Dr. Oetker Natron
110 g blødt smør
210 g sukker
50 g brun farin
2 stk. æg str. M/L
1 ¾ dl letmælk

Karamelmousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dl letmælk
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
½ - 1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Pynt:

1 tube Dr. Oetker Pynteglasur, rød
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.

1

Dejen

Skær græskar i små tern og kog dem møre med lidt vand i ca. 10 minutter. Hæld det meste vand fra og mos til puré.

Bland mel, kagekrydderi, salt, bagepulver og natron sammen i en stor skål, og rør blandingen sammen med et piskeris så klumper undgåes.

I en anden skål piskes smør, sukker og farin lyst og luftigt med en håndmikser. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt imellem hvert æg.

Hæld melblanding, græskarpuré og mælk i skålen og vend dejen sammen med en dejskraber, til den lige akkurat er samlet. Fordel dejen i muffinforme og bag dem i ovnen ved 190 °C i ca. 25 minutter. Mærk efter med et træspyd om dejen er færdigbagt, når pinden kommer ren ud af kagen er den færdigbagt. Stil kagerne til afkøling.

Karamelmousse

Bland et brev Cake Mousse Vanilla Taste med karamelekstrakt og mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Farv moussen med lidt rød farve til den er lyserød. Fyld i en sprøjtepose uden tyl.

Hjernemasse

Start med at komme lidt blod (Rød Pynteglasur) på toppen af alle cupcakes. Derefter klippes et ca. 5 mm stort hul i sprøjteposen, og der sprøjtes en tynd linje ned langs midten af cupcaken. Derefter laves de to sider af hjernen med et zigzag-mønster. Til slut kan der tilføjes en lille smule rød geléfarve/Concentrated Red Colour på toppen, hvis det skal være rigtigt bloddryppende.

Glædelig Halloween!

Næringsindhold til opskriften Halloween hjernecupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 804 kJ
192 kcal
1340 kJ
320 kcal
Fedt 6.02 g 10.04 g
Kulhydrat 31.50 g 52.50 g
Protein 2.64 g 4.40 g