Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.
Skær græskar i små tern og kog dem møre med lidt vand i ca. 10 minutter. Hæld det meste vand fra og mos til puré.
Bland mel, krydderier, salt, bagepulver og natron sammen i en stor skål, og rør blandingen sammen med et piskeris så klumper undgåes.
I en anden skål piskes smør, sukker og farin lyst og luftigt med en håndmikser. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt imellem hvert æg.
Hæld melblanding, græskarpuré og mælk i skålen og vend dejen sammen med en dejskraber, til den lige akkurat er samlet. Fordel dejen i muffinforme og bag dem i ovnen ved 190 °C i ca. 25 minutter. Mærk efter med et træspyd om dejen er færdigbagt, når pinden kommer ren ud af kagen er den færdigbagt. Stil kagerne til afkøling.
Bagetid: about 25 Minutes
Bland et brev Cake Mousse Vanilla Taste med karamelaroma og mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.
Farv moussen med lidt rød farve til den er lyserød. Fyld i en sprøjtepose uden tyl.
Start med at komme lidt blod (Rød Pynteglasur) på toppen af alle cupcakes. Derefter klippes et ca. 5 mm stort hul i sprøjteposen, og der sprøjtes en tynd linje ned langs midten af cupcaken. Derefter laves de to sider af hjernen med et zigzag-mønster. Til slut kan der tilføjes en lille smule rød geléfarve/Concentrated Red Colour på toppen, hvis det skal være rigtigt bloddryppende.
Glædelig Halloween!
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Skærekager
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Forb. :90 minutterMiddelsvær20 - 24 stk.