Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Hindbærtærte á l'Annette

Lækkert hjemmebag, der vækker glæde.

10 - 12 portioner

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbærtærte á l'Annette

Redskaber:

kagerulle
Tærteform med løs bund; ø 24 cm

Mørdej:

1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
100 g flormelis
200 g hvedemel
125 g koldt smør i tern
1 æg str. S/M

Fyld:

250 g friske eller frosne hindbær
250 g revet marcipan
250 g sukker
4 æggehvider str. M/L

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Mørdej

Sigt hvedemel og flormelis i en skål. Tilføj vanilla paste. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp og saml dejen hurtigt med æg.

Gem 1/3 af dejen til gitteret på kagen. Rul resten af dejen ud og læg den i en smurt tærteform.

2

Fyld

Fordel hindbærrene oven på tærtebunden i formen. 
Bland marcipanen sammen med sukker og æggehvider og rør til massen er jævn. Fordel massen ovenpå hindbærrene og slut af med at lave et gitter af den resterende dej.

Bag hindbærtærten midt i ovnen i 35-40 min. til den er gyldenbrun. Servér den lune tærte med cremefraiche eller flødeskum.

Opskriften er tilføjet af Annette fra Hobro via Kagerullen: "Alle kan lide den, og den nem at lave. Intet går galt."

Næringsindhold til opskriften Hindbærtærte á l'Annette

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1675kJ
400kcal
1352kJ
323kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g