til opskriften Hjemmelavede hindbærsnitter med marmelade og blomster
250 g | hvedemel |
50 g | flormelis |
1 tsk. | Taylor & Colledge Vanilla Paste |
1 tsk. | Dr. Oetker Økologisk Bagepulver |
150 g | smør |
0,25 dl | vand |
1 tsk. | Dr. Oetker Geleringspulver til marmelade uden konservering |
80 g | lyst rørsukker |
250 g | frosne hindbær |
1 dl | vand |
1 tsk. | Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract |
150 g | flormelis |
vand | |
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel | |
Dr. Oetker Økologisk Earthy Cocoa krymmel | |
Dr. Oetker Økologisk Bloomy Blackcurrant krymmel | |
spiselige blomster |
Bland hvedemel, sukker og bagepulver sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen bliver som rasp, tilsæt Vanilla Paste og saml dejen med vand. Ælt dejen hurtigt sammen, form den til en firkant og tryk den flad. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 min.
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Rul mørdejen ud på et stykke bagepapir til den er ca. 3 mm tyk, og udstik runde cirkler (ca. ø 8 cm) med en kageudstikker eller et stort glas. Lad der være ca. 2 cm luft imellem hver cirkel. Træk kagerne forsigtigt over på en bageplade. Gentag til du har brugt al dejen.
Bag kagerne midt i ovnen 7-9 min. til de er gyldenbrune. Lad dem køle af på bagepladen.
Bland geleringsmidlet i en kop med 1 spsk. af sukkeret.
Hæld hindbær i en gryde sammen med vandet, resten af sukkeret og Vanilla Bean Extract. Kog op under omrøring, indtil bærrene er møre/går fra hinanden. Tag gryden af varmen og tilsæt geleringsmidlet under omrøring. Kog marmeladen op under omrøring i ca. ½ minut. Stil til afkøling.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
846kJ 202kcal |
1243kJ 297kcal |
Fedt | 7.89g | 11.61g |
Kulhydrat | 30.43g | 44.75g |
Protein | 1.80g | 2.65g |