Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.
Fordel hvedemel på en bageplade belagt med bagepapir og bag det i 5 minutter.
Pisk smør, rørsukker og brun farin sammen med en håndmixer. Tilsæt det bagte hvedemel, ca. 80 g hakket chokolade (resten af chokoladen gemmes til at pynte isen med) og Naturlig Vaniljeekstrakt og pisk det hele sammen til en ensartet småkagedej.
Bagetid: 5 Minutes
Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps.
Pisk i en anden skål fløden til den danner lette toppe. Vend forsigtigt æggesnapsen i flødeskummet sammen med Naturlig Vaniljeekstrakt.
Kom små teskefulde cookie dough i ismassen. Gem ca. 10 tsk. cookie dough til at toppe isen med, efter den er hældt i formen. Rør cookie dough og ismasse forsigtigt sammen, så kuglerne af cookie dough ikke går i stykker.
Fordel ismassen i en frysegnet beholder på ca. 1 l. Kom små skefulde af den resterende cookie dough på toppen af ismassen og drys med det resterende hakkede chokolade. Kom isen i fryseren i mindst 4 timer.
Tag isen ud af fryseren 5-10 minutter før servering. Dette gør det nemmere at lave kugler af isen.
Du kan erstatte rørsukker med almindeligt sukker.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter
Desserter
Desserter
Desserter
Desserter
Desserter
Desserter
Forb. :285 minutter1 liter