Hjemmelavet Cookie Dough Is

(0)
4 16 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækker opskrift på hjemmelavet is med cookie dough - hvem elsker ikke rå småkagedej? Opskriften er uden ismaskine - nem og smager fantastisk.

1 liter

nem 40 Minutter

Denne hjemmelavede is minder om en parfait og derfor er det heller ikke nødvendigt at have en ismaskine for at lave den. Bare frys isen ned fx i en kageform og lad den tø op små 10 minutter inden servering. Så har du en nem og lækker hjemmelavet is. Vi har kommet en rå cookie dough i isen, for cookie dough med chokolade er bare så godt! Melet i kagedejen er varmebehandlet og dejen er lavet uden rå æg og er derfor helt sikker at spise ubagt. Isen er god hele året rundt, men ekstra lækker i sommervarmen.

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavet Cookie Dough Is

Redskaber:

håndmixer
fryseegnet beholder

Cookie Dough:

100 g hvedemel
100 g blødt smør
50 g rørsukker
65 g brun farin
100 g hakket mørk chokolade
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Hjemmelavet is:

6 pasteuriserede æggeblommer
75 g flormelis
5 dl piskefløde
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Cookie Dough

Fordel hvedemel på en bageplade belagt med bagepapir og bag det i 5 minutter.


Pisk smør, rørsukker og brun farin sammen med en håndmixer. Tilsæt det bagte hvedemel, ca. 80 g hakket chokolade (resten af chokoladen gemmes til at pynte isen med) og Naturlig Vaniljeekstrakt og pisk det hele sammen til en ensartet småkagedej.

Bagetid: 5 minutter

2

Hjemmelavet is

Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps. 

Pisk i en anden skål fløden til den danner lette toppe. Vend forsigtigt æggesnapsen i flødeskummet sammen med Naturlig Vaniljeekstrakt.

Kom små teskefulde cookie dough i ismassen. Gem ca. 10 tsk. cookie dough til at toppe isen med, efter den er hældt i formen. Rør cookie dough og ismasse forsigtigt sammen, så kuglerne af cookie dough ikke går i stykker.

Fordel ismassen i en frysegnet beholder på ca. 1 l. Kom små skefulde af den resterende cookie dough på toppen af ismassen og drys med det resterende  hakkede chokolade. Kom isen i fryseren i mindst 4 timer. 

Tag isen ud af fryseren 5-10 minutter før servering. Dette gør det nemmere at lave kugler af isen.

Tips

Du kan erstatte rørsukker med almindeligt sukker.

Hvis du vil lave en endnu nemmere is, så prøv vores Bourbon-Vanilla Ismix, her skal du kun tilsætte letmælk og piske og så har du en nem is-base, som du kan tilsætte alverdens smage.

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavet Cookie Dough Is

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 19339 kJ
4619 kcal
1725 kJ
412 kcal
Fedt 338.58 g 30.23 g
Kulhydrat 320.01 g 28.57 g
Protein 47.15 g 4.21 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Dit samtykke omfatter også udtrykkeligt en mulig dataoverførsel til USA i henhold til artikel 49 i GDPR. Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger, her kan du også finde flere oplysninger om dataoverførsler til teknologiudbydere og partnere i USA.  Du kan til enhver tid skifte mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Vi bruger også teknologiudbydere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.

 

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Vi samarbejder også med partnere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.
 

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: