Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Hjemmelavet Cookie Dough Is

Lækker opskrift på hjemmelavet is med cookie dough - hvem elsker ikke rå småkagedej? Opskriften er uden ismaskine - nem og smager fantastisk.

1 liter

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavet Cookie Dough Is

Cookie Dough:

100 g hvedemel
100 g blødt smør
50 g rørsukker
65 g brun farin
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Hjemmelavet is:

6 pasteuriserede æggeblommer
75 g flormelis
5 dl piskefløde
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Cookie Dough

Fordel hvedemel på en bageplade belagt med bagepapir og bag det i 5 min.

Pisk smør, rørsukker og brun farin sammen med en håndmixer. Tilsæt det bagte hvedemel og ca. 80 g Chocolate Chips (resten af chokoladen skal gemmes til at pynte isen med) og vaniljeekstrakt og pisk det hele sammen til en ensartet småkagedej.

2

Hjemmelavet is

Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps. I en anden skål pisker du fløden til den danner lette toppe. Vend forsigtigt æggesnapsen i flødeskummet sammen med vaniljeekstrakten.

Fordel ismassen i en frysegnet beholder på ca. 1 l. Fordel små teskefulde cookie dough i ismassen. Gem ca. 10 tsk. cookie dough til at toppe isen med, når den er hældt i formen. Rør cookie dough og ismasse forsigtigt sammen, så kuglerne af cookie dough ikke går i stykker.

Tilsæt de sidste ca. 10 tsk. cookie dough på toppen af ismassen og drys med de sidste Chocolate Chips. Stil isen på frys i min. 4 timer. Derefter er den klar til servering.

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavet Cookie Dough Is

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 19042kJ
4548kcal
1700kJ
406kcal
Fedt 339.68g 30.33g
Kulhydrat 330.94g 29.55g
Protein 44.52g 3.98g