Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hjemmelavet Cookie Dough Is

(0)
4 11 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækker opskrift på hjemmelavet is med cookie dough - hvem elsker ikke rå småkagedej? Opskriften er uden ismaskine - nem og smager fantastisk.

1 liter

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavet Cookie Dough Is

Redskaber:

håndmixer
fryseegnet beholder

Cookie Dough:

100 g hvedemel
100 g blødt smør
50 g rørsukker
65 g brun farin
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Hjemmelavet is:

6 pasteuriserede æggeblommer
75 g flormelis
5 dl piskefløde
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Cookie Dough

Fordel hvedemel på en bageplade belagt med bagepapir og bag det i 5 minutter.


Pisk smør, rørsukker og brun farin sammen med en håndmixer. Tilsæt det bagte hvedemel, ca. 80 g Chocolate Chips (resten af chokoladen gemmes til at pynte isen med) og Naturlig Vaniljeekstrakt og pisk det hele sammen til en ensartet småkagedej.

2

Hjemmelavet is

Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps. 


Pisk i en anden skål fløden til den danner lette toppe. Vend forsigtigt æggesnapsen i flødeskummet sammen med Naturlig Vaniljeekstrakt.



Kom små teskefulde cookie dough i ismassen. Gem ca. 10 tsk. cookie dough til at toppe isen med, efter den er hældt i formen. Rør cookie dough og ismasse forsigtigt sammen, så kuglerne af cookie dough ikke går i stykker.


Fordel ismassen i en frysegnet beholder på ca. 1 l. Kom små skefulde af den resterende cookie dough på toppen af ismassen og drys med de resterende Chocolate Chips. Kom isen i fryseren i mindst 4 timer. 


Tag isen ud af fryseren 5-10 minutter før servering. Dette gør det nemmere at lave kugler af isen.

Tips

Du kan erstatte rørsukker med almindeligt sukker.

Hvis du vil lave en endnu nemmere is, så prøv vores Bourbon-Vanilla Ismix, her skal du kun tilsætte letmælk og piske og så har du en nem is-base, som du kan tilsætte alverdens smage.

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavet Cookie Dough Is

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 19142 kJ
4572 kcal
1708 kJ
408 kcal
Fedt 335.78 g 29.98 g
Kulhydrat 315.41 g 28.16 g
Protein 45.85 g 4.09 g