Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hjertevafler

(0)
5 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Bag lækre og søde vafler til venner og familie. Hjertevaflerne er nemme at lave og spreder hurtigt hygge og glæde og så kan de endda laves helt økologisk.

8 - 10 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjertevafler

Redskaber:

vaffeljern

Vaffeldej:

200 g økologisk, blødt smør
200 g økologisk flormelis
1 knsp. salt
4 økologiske æg str. M/L
200 g økologisk hvedemel
3 tsk. Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
4 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
1 ½ dl økologisk letmælk
økologisk smør eller olie til bagning

Bagning og servering:

flormelis
økologisk marmelade

Tilberedning

Tilberedning

1

Vaffeldej

Pisk smør, flormelis og salt sammen i en skål til blandingen er ensartet og hvid. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg.


Sigt bagepulver og hvedemel sammen i en anden skål og tilsæt vaniljesukker. Vend det forsigtigt i æggemassen skiftevis med mælken. 


Lad dejen hvile 1 time ved stuetemperatur.

2

Bagning og servering

Varm vaffeljernet godt op. 


Spray eller pensel med smør eller olie på begge flader af vaffeljernet. Fordel forsigtigt ca. 1 dl dej i vaffeljernet. Vaflen er færdig når den er gylden brun. 


Server straks de gyldne vafler med flormelis og hjemmelavet marmelade.

Tips

Vaflerne kan bages på forhånd og lunes på en bageplade i ovnen ved ca. 180° C varmluft i 3-5 minutter

Husk at du altid kan bytte de økologiske ingredienser ud med almindelige ingredienser.


Prøv at servere hjemmelavet syltetøj til dine vafler. Find opskrifter og gode råd til syltning her.

Næringsindhold til opskriften Hjertevafler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1641 kJ
392 kcal
1415 kJ
338 kcal
Fedt 20.52 g 17.69 g
Kulhydrat 39.31 g 33.89 g
Protein 6.48 g 5.59 g