Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Hjertevafler

Bag lækre og søde vafler til venner og familie. Hjertevaflerne er nemme at dele mellem jer og spreder hurtigt hygge og glæde.

8 - 10 stk.

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjertevafler

Redskaber:

vaffeljern

Dej:

200 g økologisk, blødt smør
200 g økologisk flormelis
1 knsp. salt
4 stk. økologiske æg str. M/L
200 g økologisk hvedemel
3 tsk. Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
4 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
1,5 dl økologisk letmælk
økologisk smør eller olie til bagning

Servering:

flormelis
økologisk marmelade

Tilberedning

Tilberedning

1

Dej

Pisk smør, flormelis og salt sammen i en skål til blandingen er ensartet og hvid. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg.

Sigt bagepulver og hvedemel sammen i en anden skål og tilsæt vaniljesukker. Vend det forsigtigt i æggemassen skiftevis med mælken. Lad dejen hvile 1 time ved stuetemperatur.

2

Servering

Varm vaffeljernet godt op. Spray eller pensel med smør eller olie på begge flader af vaffeljernet. Fordel forsigtigt ca. 1 dl dej i vaffeljernet. Vaflen er færdig når den er gylden brun. Server straks de gyldne vafler med flormelis og hjemmelavet marmelade.

3

Tips og tricks

Vaflerne kan bages på forhånd og lunes på en bageplade i ovnen ved ca. 180° C varmluft i 3-5 min.

Husk at du altid kan bytte de økologiske ingredienser ud med almindelige ingredienser!

Næringsindhold til opskriften Hjertevafler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1679kJ
401kcal
1662kJ
397kcal
Fedt 21.66g 21.45g
Kulhydrat 39.62g 39.23g
Protein 5.99g 5.93g