Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Honningkagehjerter med rød glasur

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Honningkage hjerter hører julen til. Bag lækre honningkagehjerter og pynt dem med en flot, rød glasur.

25 - 35 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Honningkagehjerter med rød glasur

Honningkagedej:

300 g honning
225 g brun farin
225 g smør
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2 æg str. M/L
775 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin

Pynt:

Dr. Oetker Pynteglasur, rød

Tilberedning

Tilberedning

1

Honningkagedej

Varm honning, brun farin og smør op i en gryde. Tilsæt natron og brunt bagepulver. Massen bobler op. Sæt på køl i ca. 15 minutter. Bland herefter æg, mel, vaniljeekstrakt og appelsinskal i massen og ælt dejen sammen. Læg dejen på køl i en frysepose i 30 minutter.

2

Udrulning

Tænd ovnen på 180 grader traditionel varme Rul dejen ud i ½ cm tykkelse og udstik hjerter. Læg hjerterne på en plade med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 10-12 min.

3

Pynt

Når hjerne er kølet kan de pyntes med rød pynteglasur.

Tip

Udstik juletræer og pynt med grøn pynteglasur eller udstik snefug og pynt med hvid pynteglasur.

Næringsindhold til opskriften Honningkagehjerter med rød glasur

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 892kJ
213kcal
1461kJ
349kcal
Fedt 6.89g 11.30g
Kulhydrat 33.97g 55.68g
Protein 3.22g 5.28g