Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Honningkagehjerter med rød glasur

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Honningkage hjerter hører julen til. Bag lækre honningkagehjerter og pynt dem med en flot, rød glasur.

25 - 35 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Honningkagehjerter med rød glasur

Honningkagedej:

300 g honning
225 g brun farin
225 g smør
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2 æg str. M/L
775 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin

Pynt:

Dr. Oetker Pynteglasur, rød

Tilberedning

Tilberedning

1

Honningkagedej

Varm honning, brun farin og smør op i en gryde. Tilsæt natron og brunt bagepulver. Massen bobler op. Sæt på køl i ca. 15 minutter. Bland herefter æg, mel, vaniljeekstrakt og appelsinskal i massen og ælt dejen sammen. Læg dejen på køl i en frysepose i 30 minutter.

2

Udrulning

Tænd ovnen på 180 grader traditionel varme Rul dejen ud i ½ cm tykkelse og udstik hjerter. Læg hjerterne på en plade med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 10-12 min.

3

Pynt

Når hjerne er kølet kan de pyntes med rød pynteglasur.

Tip

Udstik juletræer og pynt med grøn pynteglasur eller udstik snefug og pynt med hvid pynteglasur.

Næringsindhold til opskriften Honningkagehjerter med rød glasur

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 892 kJ
213 kcal
1461 kJ
349 kcal
Fedt 6.89 g 11.30 g
Kulhydrat 33.97 g 55.68 g
Protein 3.22 g 5.28 g