Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Julecookies

Til julen hører naturligvis også cookies - disse smager skønt af chokolade og nødder, samt et hint af pebernødder og citrus.

20 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julecookies

Kagedejen:

150 g blødt smør
100 g sukker
125 g brun farin
1 æg str. M/L
1 æggeblomme str. M/L
300 g hvedemel
revet skal fra ½ ubehandlet citron
1 tsk. Dr. Oetker Pebernøddekrydderi
1 tsk. stødt ingefær
0,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100g)
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

Kagedejen

Rør smør, sukker og farin blødt og cremet. Tilsæt æg og æggeblomme og rør i 2-3 min. Bland mel, citronskal, pebernøddekrydderi, ingefær og bagepulver sammen i en skål. Tilsæt chokolade samt hakkede mandler og rør blandingen hurtigt sammen.


Del dejen i 20 portioner og tril dem til kugler. Læg kuglerne med god afstand på en bageplade beklædt med bagepapir, og giv dem et let tryk.


Bag kagerne i 10-12 min. til de er lysebrune. Afkøl kagerne helt på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Julecookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 833kJ
199kcal
1817kJ
434kcal
Fedt 9.72g 21.13g
Kulhydrat 24.87g 54.06g
Protein 2.77g 6.01g