Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Julecupcakes med vanilje-chai

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Er du vild med chai-te så vil du elske disse Vanilje Chai-cupcakes bagt med Dr. Oetkers alsidige Kagekrydderi og stødt allehånde.

ca. 12 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julecupcakes med vanilje-chai

Kagedejen:

100 g blødt smør
250 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
180 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Natron
2 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
½ tsk. stødt kardemomme
½ dl letmælk

Topping:

1 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
1 knsp. stødt kardemomme
1 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
100 g flødeost

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

Kagedejen

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Rør sigtet hvedemel, natron, samt Kagekrydderi og kardemomme i æggemassen sammen med mælk og fordel dejen i muffinforme.

2

Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

Topping og pynt

Lige inden servering tilberedes toppingen. Rør krydderier sammen med Cake Mousse-pulver og tilsæt letmælk og flødeost. Pisk i ca. 2-3 minutter for at opnå en cremet og luftig topping. Fyld toppingen i en sprøjtepose med stjernetylle, sprøjt den på kagerne og servér.

Næringsindhold til opskriften Julecupcakes med vanilje-chai

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1206 kJ
288 kcal
1608 kJ
384 kcal
Fedt 12.82 g 17.09 g
Kulhydrat 38.60 g 51.47 g
Protein 4.49 g 5.99 g