Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Julecupcakes med vanilje-chai

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Er du vild med chai-te? Så prøv disse cupcakes bagt med Dr. Oetkers alsidige Kagekrydderi og toppet med en nem cream cheese mousse med varme krydderier.

ca. 12 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julecupcakes med vanilje-chai

Redskaber:

håndmixer
ca. 12 muffinforme
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl; ø 8 mm

Chai-kage:

100 g blødt smør
250 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
180 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Natron
2 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
½ tsk. stødt kardemomme
½ dl letmælk

Flødeostemousse med kagekrydderi:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
1 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
1 knsp. stødt kardemomme
1 ½ dl letmælk
100 g flødeost

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

1

Chai-kage

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Rør sigtet hvedemel, natron, Kagekrydderi og kardemomme i æggemassen sammen med mælk og fordel dejen i muffinforme.


Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

Flødeostemousse med kagekrydderi

Lige inden servering tilberedes toppingen. 


Kom indholdet fra et brev Cake Mousse Vanilla Taste i en skål og rør Kagekrydderi og stødt kardemomme i. Tilsæt derefter letmælk og flødeost og pisk med en håndmixer først kort ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed i ca. 2-3 minutter for at opnå en cremet og luftig topping. 


Kom moussen i en sprøjtepose med en stjernetyl (fx Dr. Oetker Stjernetyl; ø 8mm). Sprøjt rosetter med moussen på hver cupcake, start på midten af kagen og sprøjt udad i cirkler.

Tips

Pynt evt. dine cupcakes med hjemmelavet chokoladepynt. Temperer din chokolade og sprøjt små hjerter på et stykke bagepapir, lad dem sætte sig og brug dem til pynt. Du kan se her, hvis du vil vide mere om chokolade og chokoladetemperering.

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.

Næringsindhold til opskriften Julecupcakes med vanilje-chai

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1239 kJ
296 kcal
1377 kJ
329 kcal
Fedt 12.58 g 13.98 g
Kulhydrat 37.19 g 41.32 g
Protein 4.96 g 5.51 g