Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Julecupcakes med vanilje-chai

Er du vild med chai-te så vil du elske disse Vanilje Chai-cupcakes bagt med Dr. Oetkers alsidige Kagekrydderi og stødt allehånde.

about 12 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julecupcakes med vanilje-chai

Kagedejen:

100 g blødt smør
250 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
180 g hvedemel
0,5 tsk. Dr. Oetker Natron
2 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
0,5 tsk. stødt kardemomme
0,5 dl letmælk

Topping:

1 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
1 knsp. stødt kardemomme
1,5 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
100 g flødeost

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

Kagedejen

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Rør sigtet hvedemel, natron, samt Kagekrydderi og kardemomme i æggemassen sammen med mælk og fordel dejen i muffinforme.

2

Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

Topping og pynt

Lige inden servering tilberedes toppingen. Rør krydderier sammen med Cake Mousse-pulver og tilsæt letmælk og flødeost. Pisk i ca. 2-3 minutter for at opnå en cremet og luftig topping. Fyld toppingen i en sprøjtepose med stjernetylle, sprøjt den på kagerne og servér.