Denne opskrift er udviklet af Jasmin Gabay i samarbejde med Bag for Børnetelefonen 2021, hvor Dr. Oetker er officiel samarbejdspartner. Tilmeld dig og læs mere om Bag for Børnetelefonen her.
Tænd ovnen på 185 °C varmluft.
Pisk smør og sukker sammen i en skål til det er lyst og luftigt. Pisk derefter æg og appelsinsaft.
Rør mel, salt, bagepulver, revet appelsinskal, kanel, kardemomme, nellike og ingefær sammen i en anden skål. Vend det derefter i smørblandingen. Fordel dejen i muffinforme, fyld dem ca. halvt op.
Bag kagerne i 12-15 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 12 - 15 Minutes
Pisk flormelis, smør, flødeost, vaniljesukker og revet appelsinskal sammen med en håndmixer. Pisk ved høj hastighed til en cremet og luftig konsistens.
Kom frostingen i en sprøjtepose. Klip et stort hul i enden af posen og sprøjt frostingen på de afkølede cupcakes. Pynt med Sweetheart eller Neon Mix krymmel.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Skærekager
Småkager og petit fours
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Forb. :90 minutterabout 20 stk.