Flag

Juletrøfler

20 - 25 stk.
Nem
165 minutter
Nem hjemmelavet chokoladekonfekt med en dejlig julet smag af brunkage og marcipan. En perfekt tilføjelse til julens konfektfad.
Denne nemme julekonfekt består af en chokoladeganache smagt til med brunkagekrydderi og mandelaroma. Konfekten er nem at lave da den ikke kræver at man temperer chokolade, konfekten rulles blot i chokoladekrymmel.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Trøfler med brunkage- og marcipansmag
250 gmørk chokolade
2 dlpiskefløde
½ tsk.Dr. Oetker Brunkagekrydderi
1 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
Dr. Oetker Choco Mix

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Brunkagekrydderi
Picture - Dr. Oetker Mandelaroma
Picture - Dr. Oetker Choco Mix
1

Trøfler med brunkage- og marcipansmag

250 gmørk chokolade
2 dlpiskefløde
½ tsk.Dr. Oetker Brunkagekrydderi
1 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
Dr. Oetker Choco Mix

Hak chokoladen fint. Varm fløden op til kogepunktet, og sluk for varmen. Tilsæt chokolade under omrøring. Rør til chokoladen er helt smeltet.

Smag trøffelmassen til med brunkagekrydderi og mandelaroma, og sæt den i køleskabet, indtil den er stivnet.

Tril trøffelmassen til små kugler,og rul dem i Choco Mix krymmel.


Tip

Opbevar trøflerne i en tætlukket beholder i køleskabet.