Marcipanbrød
18 - 20 stk.
Nem
45 minutter
Elsker du også marcipan? Så er denne opskrift på marcipanbrød med garanti noget for dig.
Marcipanbrød eller marcipanroulade som det også kaldes er en klassisk konfekt og høre sig bestemt julen til. Denne version er lavet med et fyld af appelsin og hakkede mandler.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Marcipanbrød
500 g
marcipan
½ bæger
50 g
hakket lys chokolade
1 - 2 spsk.
orangelikør fx Cointreau - kan undlades
Redskaber
kagerulle
I alt :
45 minutter
Forb. :
45 minutter
1
Marcipanbrød
500 gmarcipan
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
½ bægerDr. Oetker Appelsinskal (50 g)
50 ghakket lys chokolade
1 - 2 spsk.orangelikør fx Cointreau - kan undlades
Tril marcipanen til en pølse, og rul den ud til en rektangel på ca. 15 x 25 cm, drys evt. bordet med flormelis for at undgå at marcipanen klistrer fast til bordet.
Drys marcipanen med hakkede mandler, appelsinskal, hakket lys chokolade og dryp med orangelikør. Rul marcipanbrødet sammen til en roulade.
2
Overtræk
200 gmørk chokolade
1 poseDr. Oetker Mandelflager (50 g)
Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad og overræk marcipanbrødet. Drys med mandelflager inden chokoladen størkner.
Tip
Opbevar marcipanbrødet i en tætlukket beholder i køleskabet.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter