Mandel-chokolade-cookies
25 - 30 stk.
Nem
90 minutter
Er du til lys, mørk eller hvid chokolade, så er disse cookies noget for dig. Lav den med chokolade du bedst kan lide.
Ingredienser
Forberedelse
Dejen
250 g
blødt smør
400 g
rørsukker
2
æg str. M/L
2 tsk.
350 g
hvedemel
2 tsk.
200 g
mørk, lys og/eller hvid chokolade hakket
I alt :
90 minutter
Forb. :
60 minutter
Bagning:
10 minutter
Hvile:
20 minutter
1
Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
2
Dejen
250 gblødt smør
400 grørsukker
2 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2æg str. M/L
2 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
350 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
2 poserDr. Oetker Mandelsplitter (100 g)
200 gmørk, lys og/eller hvid chokolade hakket
Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Rør æg og mandelaroma i sukkersmørret. Tilsæt sigtet hvedemel og bagepulver, og rør det i sammen med mandelsplitter og hakket chokolade.
Sæt dejen med to skeer som toppe med god afstand på en bageplade. Tryk dem en anelse flade og bag dem i 10-12 min.
Bagetid
10 minutter
Afkøl cookiesene på en bagerist.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter