Flag

Mandel-chokolade-cookies

25 - 30 stk.
Nem
90 minutter
Er du til lys, mørk eller hvid chokolade, så er disse cookies noget for dig. Lav den med chokolade du bedst kan lide.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Dejen
250 gblødt smør
400 grørsukker
2 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2æg str. M/L
2 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
350 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
2 poserDr. Oetker Mandelsplitter (100 g)
200 gmørk, lys og/eller hvid chokolade hakket

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Mandelaroma
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Mandelsplitter (100 g)

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Dejen

250 gblødt smør
400 grørsukker
2 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2æg str. M/L
2 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
350 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
2 poserDr. Oetker Mandelsplitter (100 g)
200 gmørk, lys og/eller hvid chokolade hakket

Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Rør æg og mandelaroma i sukkersmørret. Tilsæt sigtet hvedemel og bagepulver, og rør det i sammen med mandelsplitter og hakket chokolade.


Sæt dejen med to skeer som toppe med god afstand på en bageplade. Tryk dem en anelse flade og bag dem i 10-12 min.

Bagetid: 10 - 12 Minutes


Afkøl cookiesene på en bagerist.