Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Kanelsnegle i form

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Bag dine saftige kanelsnegle i en form, så de bliver til en samlet kanelsneglekage. Det er et sikkert hit til fødselsdage eller eftermiddagskaffen

12 portioner

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kanelsnegle i form

Redskaber:

kagerulle
Dr. Oetker Retro springform; ø 20 cm
Dr. Oetker teflon bagepensel; 2,5 cm

Gærdej:

2 ¼ dl letmælk
¼ pakke gær
25 g sukker
1 tsk. kardemomme
¼ tsk. salt
220 g hvedemel
40 g blødt smør

Kanelremonce:

50 g blødt smør
25 g brun farin
40 g Dr. Oetker Kanelsukker

Pynt:

æg til pensling

Tilberedning

Tilberedning

1

Gærdej

Opvarm mælken til den er fingervarm og opløs gæren deri. Tilsæt sukker og kardemomme og rør det sammen. Tilsæt salt og derefter hvedemelet gradvist, hold lidt mel tilbage og tilsæt kun det sidste, hvis dejen er meget klistret. Tilsæt det bløde smør og ælt dejen godt igennem i ca. 10 min. Lad dejen hvile under et fugtigt viskestykke et lunt sted i ca. 30 min.

2

Kanelremonce

Kom smør, brun farin og kanelsukker i en stor skål og rør det godt sammen.

3

Samling

Læg dejen på et meldrysset bord, og ælt den let. Rul dejen ud til et rektangel. Forsøg at få kanterne så lige som muligt.

Smør fyldet ud på dejen, lad ca. 1 cm dej på den lange side være fri. Rul dejen sammen, start fra kanten med fyld og rul over mod kanten fri fra fyld. 


Skær rullen ud i ca. 12 snegle. Læg kanelsneglene i en springform (ø 20 cm) beklædt med bagepapir. De skal ligge med lidt mellemrum, da de vil hæve. Lad kanelsneglene hæve under et fugtigt viskestykke i ca. 40 min.


Tænd ovnen på 200 °C varmluft.



Pensl kanelsneglene med sammenpisket æg. Bag dem midt i ovnen i 15-25 min.

Næringsindhold til opskriften Kanelsnegle i form

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 636kJ
152kcal
1721kJ
411kcal
Fedt 6.40g 17.31g
Kulhydrat 21.13g 57.11g
Protein 2.35g 6.34g