Kanelsnegle i form

(0)
3 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Bag dine saftige kanelsnegle i en form, så de bliver til en samlet kanelsneglekage. Det er et sikkert hit til fødselsdage eller eftermiddagskaffen.

12 portioner

nem 25 Minutter

Kanelsnegle er den perfekte blanding mellem boller og kage, og de bliver med garanti spist af alle i selskabet, til fødselsdagen eller bare til hyggen. Prøv denne kansnegle kage, hvor kanelsneglene bages i en form, hvilket giver en en saftig kanelsnegle kage.

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kanelsnegle i form

Redskaber:

kagerulle
Dr. Oetker Retro springform; ø 20 cm
Dr. Oetker teflon bagepensel; 2,5 cm

Gærdej:

1 ¼ dl letmælk
¼ pakke gær
25 g sukker
1 tsk. kardemomme
¼ tsk. salt
220 g hvedemel
40 g blødt smør

Kanelremonce:

50 g blødt smør
25 g brun farin
40 g Dr. Oetker Kanelsukker

Pynt:

æg til pensling
Dr. Oetker Hvid Pynteglasur

Tilberedning

Tilberedning

1

Gærdej

Opvarm mælken til den er fingervarm og opløs gæren deri. Tilsæt sukker og kardemomme og rør det sammen. Tilsæt salt og derefter hvedemelet gradvist, hold lidt mel tilbage og tilsæt kun det sidste, hvis dejen er meget klistret. Tilsæt det bløde smør og ælt dejen godt igennem i ca. 10 min. Lad dejen hvile under et fugtigt viskestykke et lunt sted i ca. 30 min.

2

Kanelremonce

Kom smør, brun farin og kanelsukker i en stor skål og rør det godt sammen.

3

Samling

Læg dejen på et meldrysset bord og ælt den let. Rul dejen ud til et rektangel. Forsøg at få kanterne så lige som muligt.

Smør fyldet ud på dejen, lad ca. 1 cm dej på den lange side være fri. Rul dejen sammen, start fra kanten med fyld og rul over mod kanten fri fra fyld. 

Skær rullen ud i ca. 12 snegle. Læg kanelsneglene i en springform (ø 20 cm) beklædt med bagepapir. De skal ligge med lidt mellemrum, da de vil hæve. Lad kanelsneglene hæve under et fugtigt viskestykke i ca. 40 min.

Tænd ovnen på 200 °C varmluft.

Pensl kanelsneglene med sammenpisket æg. Bag dem midt i ovnen i 15-25 minutter og stil dem til afkøling. Når kanelsneglene er afkølede, kan de pyntes med hvid glasur.

Bagetid: 15 - 25 minutter

Næringsindhold til opskriften Kanelsnegle i form

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 653 kJ
156 kcal
1453 kJ
347 kcal
Fedt 6.21 g 13.80 g
Kulhydrat 18.68 g 41.52 g
Protein 2.77 g 6.15 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: