Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Kirsebærsauce

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Her får du opskriften på den perfekte hjemmelavede kirsebærsauce til din risalamande.

4 portioner

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kirsebærsauce

Kirsebærsauce:

1 ½ dl koncentreret kirsebærsaft
1 glas syltede udstenede kirsebær (ca. 350 g)
1 spsk. Dr. Oetker Jævningspulver til frugtgrød
2 spsk. vand

Tilberedning

Tilberedning

1

Kirsebærsauce

Bring kirsebærsaft og kirsebær i kog i en gryde. 


Rør jævningspulveret sammen med vandet. Tag gryden af varmen og tilsæt jævningen under omrøring. Efter tilsætning må saucen ikke bringes i kog, da den så risikere at blive lang. Tilsæt evt. mere jævning, indtil saucen får den ønskede konsistens.

Tips

Server saucen varm eller kold til risalamande.


Hvis det kun er voksne der spiser med, så prøv at tilsætte lidt kirsebærvin til saucen efter jævningen er rørt i.

Næringsindhold til opskriften Kirsebærsauce

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1294 kJ
309 kcal
950 kJ
227 kcal
Fedt 0.27 g 0.20 g
Kulhydrat 75.55 g 55.55 g
Protein 0.28 g 0.20 g