Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Kirsebærsauce

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Her får du opskriften på den perfekte kirsebærsauce til din ris à l'amande.

4 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kirsebærsauce

Kirsebærsauce:

1 ½ dl koncentreret kirsebærsaft
1 glas syltede udstenede kirsebær (ca. 350 g)
1 spsk. Dr. Oetker Jævningspulver til frugtgrød
Kirsebærvin

Tilberedning

Tilberedning

1

Kirsebærsauce

Bring kirsebærsaft og kirsebær i kog i en gryde. Jævn med jævningspulver som anvist på brevet. Prøv dig frem, så saucen får den ønskede konsistens, og smag til med kirsebærvin.

Server saucen varm eller kold til risalamanden.

Næringsindhold til opskriften Kirsebærsauce

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 4681kJ
1118kcal
3626kJ
866kcal
Fedt 1.25g 0.97g
Kulhydrat 73.66g 57.10g
Protein 1.25g 0.97g