Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Klassisk krydderkage

Prøv denne klassiske opskrift på krydderkage, som passer perfekt til julebordet.

14 - 16 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Klassisk krydderkage

Kagedej:

250 g blødt smør
250 g sukker
2 æg str. M/L
400 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2,5 dl mælk
1 pose Dr. Oetker Korender (75 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen med en håndmixer ved høj hastighed. Tilsæt sigtet hvedemel, vaniljesukker og brunt bagepulver og rør det i sammen med mælken. Rør til sidst korender i dejen.


Hæld dejen i en smurt sandkageform. Bag kagen nederst i ovnen i 55-60 min. Afkøl kagen på en bagerist.

Tip

Hvis kagen allerede er blevet brun, men endnu ikke helt færdigbagt, kan den dækkes til med sølvpapir. 


Krydderkage holder sig frisk og saftig i flere dage, og er velegnet til frysning. 


Prøv også at riste skiver af krydderkagen og server den med smør.

Næringsindhold til opskriften Klassisk krydderkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1294kJ
309kcal
1704kJ
407kcal
Fedt 14.81g 19.49g
Kulhydrat 39.60g 52.10g
Protein 3.97g 5.22g