til opskriften Kokosmakroner
2 | æggehvider str. M/L |
100 g | flormelis |
0,5 tsk. | Dr. Oetker Mandelaroma |
1 spsk. | Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje |
100 g | kokosmel |
Tænd ovnen på 125° C varmluft.
Pisk æggehviderne stive. Drys flormelis i lidt ad gangen, mens der piskes. Tilsæt mandelaroma og vaniljesukker, og pisk, til massen virker sej. Vend kokosmelet i, og sæt dejen som små toppe med to teskeer på en plade med bagepapir.
Bag kokosmakronerne midt i ovnen ved 125° C varmluft i 25-35 minutter. Afkøl kokosmakronerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse.
Drys kokosmakronerne med mandelsplitter, og pensl evt. bunden med smeltet chokolade.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
322kJ 77kcal |
1784kJ 426kcal |
Fedt | 4.27g | 23.73g |
Kulhydrat | 8.99g | 49.97g |
Protein | 0.85g | 4.71g |