Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Kokosmakroner

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En ægte klassiker fra bagerens vindue, men hvorfor ikke nyde den derhjemme som frisk og saftig hjemmebag?

14 - 16 stk.

nem 60 Minutter iconlaktosefrei26x26png Laktosefri iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kokosmakroner

Kokosmakroner:

2 æggehvider str. M/L
100 g flormelis
½ tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g kokosmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 125° C varmluft.

2

Kokosmakroner

Pisk æggehviderne stive. Drys flormelis i lidt ad gangen, mens der piskes. Tilsæt mandelaroma og vaniljesukker, og pisk, til massen virker sej. Vend kokosmelet i, og sæt dejen som små toppe med to teskeer på en plade med bagepapir.

Bag kokosmakronerne midt i ovnen ved 125° C varmluft i 25-35 minutter. Afkøl kokosmakronerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse.

Tips og tricks

Drys kokosmakronerne med mandelsplitter, og pensl evt. bunden med smeltet chokolade.

Næringsindhold til opskriften Kokosmakroner

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 322 kJ
77 kcal
1784 kJ
426 kcal
Fedt 4.27 g 23.73 g
Kulhydrat 8.99 g 49.97 g
Protein 0.85 g 4.71 g