Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Kokosmakroner

En ægte klassiker fra bagerens vindue, men hvorfor ikke nyde den derhjemme som frisk og saftig hjemmebag?

14 - 16 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kokosmakroner

Kokosmakroner:

2 æggehvider str. M/L
100 g flormelis
0,5 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g kokosmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 125° C varmluft.

2

Kokosmakroner

Pisk æggehviderne stive. Drys flormelis i lidt ad gangen, mens der piskes. Tilsæt mandelaroma og vaniljesukker, og pisk, til massen virker sej. Vend kokosmelet i, og sæt dejen som små toppe med to teskeer på en plade med bagepapir.

Bag kokosmakronerne midt i ovnen ved 125° C varmluft i 25-35 minutter. Afkøl kokosmakronerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse.

Tips og tricks

Drys kokosmakronerne med mandelsplitter, og pensl evt. bunden med smeltet chokolade.

Næringsindhold til opskriften Kokosmakroner

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 322kJ
77kcal
1784kJ
426kcal
Fedt 4.27g 23.73g
Kulhydrat 8.99g 49.97g
Protein 0.85g 4.71g