
Hjemmelavet citronflæsk
Ingredienser
Tilberedning:
Kom vand, sukker, glukosesirup, Naturlig Citronekstrakt, Citronsyre og Concentrated Yellow Color i en gryde. Tænd på middel varme og lad blandingen varme under jævnlig omrøring i 10 minutter, de sidste par minutter skal blandingen koge. Tag massen af varmen og lad det køle ned til ca. 80 °C.
Læg husblas i blød i koldt vand imens massen køler.
Pres vandet fra husblassen og opløs den i sukkerlagen. Rør det godt sammen.
Smør en form (20 x 20 cm) med smagsneutral olie, og hæld vingummimassen deri. Sæt citronflæsket på køl i et par timer, til den har sat sig.
Skær massen i firkanter og rul dem i lidt sukker, lige inden servering (citronflæsket begynder at væske, hvis det står for længe i sukker).
Vend citronflæsken i maizena, i stedet for sukker. På den måde tørres siderne ud, så de ikke klistre sammen.
Relaterede opskrifter

Marengsspøgelser - på to måder | Kreahjørnet

Nougat ganache

Kiksekage i nye klæder

Sweet'n salty karamel-cookies

Sure bånd

#BagLiveMedOetker | Hjemmelavet Slik

Hjemmelavede Fuldkorns-kammerjunkere

Hjemmelavet müsli
