Kom vand, sukker, glukosesirup, Naturlig Citronaroma, Citronsyre og Concentrated Yellow Color i en gryde. Tænd på middel varme og lad blandingen varme under jævnlig omrøring i 10 minutter, de sidste par minutter skal blandingen koge. Tag massen af varmen og lad det køle ned til ca. 80 °C.
Læg husblas i blød i koldt vand imens massen køler.
Pres vandet fra husblassen og opløs den i sukkerlagen. Rør det godt sammen.
Smør en form (20 x 20 cm) med smagsneutral olie, og hæld vingummimassen deri. Sæt citronflæsket på køl i et par timer, til den har sat sig.
Skær massen i firkanter og rul dem i lidt sukker, lige inden servering (citronflæsket begynder at væske, hvis det står for længe i sukker).
Vend citronflæsken i maizena, i stedet for sukker. På den måde tørres siderne ud, så de ikke klistre sammen.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :150 minutter20 - 30 stk.