Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Koldskål med jordbær og guf | Kreahjørnet

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Pift den klassiske koldskål op med friske jordbær samt sjove, pink skyer af guf.

ca. 4 portioner

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Koldskål med jordbær og guf | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer

Koldskål:

2 pasteuriserede æggeblommer
½ dl sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
revet skal og saft fra ½ ubehandlet citron
1 l kærnemælk

Guf:

1 dl vand
1 brev Dr. Oetker Guf til is med jordbærsmag

Tilbehør:

kammerjunker
friske jordbær

Tilberedning

Tilberedning

1

Koldskål

Kom æggeblommer, sukker og Vanilla Paste i en skål. Pisk blandingen ved høj hastighed til den er lys og luftig. Tilsæt citronsaft, fintrevet citronskal og kærnemælk til blandingen og pisk det hele godt sammen, så koldskålen får en ensartet og luftig konsistens. 

2

Guf

Hæld vand i en stor skål og tilsæt indholdet fra et brev Guf med jordbærsmag. Pisk kort tid ved lav hastighed og dernæst ved høj hastighed i 4 minutter indtil guffen er let og luftig.

3

Servering

Hæld koldskålen op i skåle og server med et par skefulde guf ovenpå, samt kammerjunker og friske jordbær skåret i skiver.

Tips

Gem eventuelle rester af guf i køleskabet og pisk det op igen lige inden servering.

Rester af guf kan også bruges til at lave lækre marengs, kyskager eller mini pavlova. Sæt guffen i den ønskede størrelse på en bageplade med bagepapir og bag ved 100 °C varmluft i 45-60 minutter afhængigt af størrelsen.

Næringsindhold til opskriften Koldskål med jordbær og guf | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1394 kJ
333 kcal
410 kJ
98 kcal
Fedt 4.49 g 1.33 g
Kulhydrat 60.37 g 17.86 g
Protein 11.78 g 3.48 g