Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Krydder-cookies til de voksne

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Opskriften på Krydder-cookies forsøder juletiden for de voksne.

28 - 30 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Krydder-cookies til de voksne

Dej:

300 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
¼ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
250 g sukker
1 tsk. stødt nelliker
200 g koldt smør i tern
1 æg str. M/L
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (1 pose)

Pynt:

100 g flormelis
vand
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour , eller anden farve efter ønske
Dr. Oetker Black & Gold , eller anden krymmel efter ønske

Tilberedning

Tilberedning

1

Dej

Bland hvedemel, hasselnøddeflager, bagepulver, appelsinskal, sukker og nelliker sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen og saml dejen med ægget. Rør chocolate chips i dejen og rul den til en pølse med en diameter på 5 cm. Pak dejen ind i husholdningsfilm eller en frysepose og læg den på køl i ca. 1 time.

2

Tænd ovnen på 200° C varmluft.

Skær dejen i tynde skiver (ca. 4 mm i tykkelsen) og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

3

Bag småkagerne i ca. 8 minutter. Afkøl småkagerne på en bagerist.

4

Pynt

Rør en glasur af flormelis, vand og konditorfarve. Pynt småkagerne med glasur og krymmel.

Tips og tricks

Brug Kryddercookies som adventsgave. Skriv tallene 1, 2, 3, 4 på dem og pak dem fint ind.

Næringsindhold til opskriften Krydder-cookies til de voksne

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 800 kJ
191 kcal
1813 kJ
433 kcal
Fedt 8.20 g 18.63 g
Kulhydrat 27.29 g 62.03 g
Protein 1.84 g 4.19 g