Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Krydder-cookies til de voksne

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Opskriften på Krydder-cookies forsøder juletiden for de voksne.

28 - 30 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Krydder-cookies til de voksne

Dej:

300 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
¼ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
250 g sukker
1 tsk. stødt nelliker
200 g koldt smør i tern
1 æg str. M/L
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (1 pose)

Pynt:

100 g flormelis
vand
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour , eller anden farve efter ønske
Dr. Oetker Black & Gold , eller anden krymmel efter ønske

Tilberedning

Tilberedning

1

Dej

Bland hvedemel, hasselnøddeflager, bagepulver, appelsinskal, sukker og nelliker sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen og saml dejen med ægget. Rør chocolate chips i dejen og rul den til en pølse med en diameter på 5 cm. Pak dejen ind i husholdningsfilm eller en frysepose og læg den på køl i ca. 1 time.

2

Tænd ovnen på 200° C varmluft.

Skær dejen i tynde skiver (ca. 4 mm i tykkelsen) og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

3

Bag småkagerne i ca. 8 minutter. Afkøl småkagerne på en bagerist.

4

Pynt

Rør en glasur af flormelis, vand og konditorfarve. Pynt småkagerne med glasur og krymmel.

Tips og tricks

Brug Kryddercookies som adventsgave. Skriv tallene 1, 2, 3, 4 på dem og pak dem fint ind.

Næringsindhold til opskriften Krydder-cookies til de voksne

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 800 kJ
191 kcal
1813 kJ
433 kcal
Fedt 8.20 g 18.63 g
Kulhydrat 27.29 g 62.03 g
Protein 1.84 g 4.19 g