Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Krydder-cookies til de voksne

Opskriften på Krydder-cookies forsøder juletiden for de voksne.

28 - 30 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Krydder-cookies til de voksne

Dej:

300 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
0,25 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
250 g sukker
1 tsk. stødt nelliker
200 g koldt smør i tern
1 æg str. M/L
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (1 pose)

Pynt:

100 g flormelis
vand
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour , eller anden farve efter ønske
Dr. Oetker Black & Gold , eller anden krymmel efter ønske

Tilberedning

Tilberedning

1

Dej

Bland hvedemel, hasselnøddeflager, bagepulver, appelsinskal, sukker og nelliker sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen og saml dejen med ægget. Rør chocolate chips i dejen og rul den til en pølse med en diameter på 5 cm. Pak dejen ind i husholdningsfilm eller en frysepose og læg den på køl i ca. 1 time.

2

Tænd ovnen på 200° C varmluft.

Skær dejen i tynde skiver (ca. 4 mm i tykkelsen) og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

3

Bag småkagerne i ca. 8 minutter. Afkøl småkagerne på en bagerist.

4

Pynt

Rør en glasur af flormelis, vand og konditorfarve. Pynt småkagerne med glasur og krymmel.

Tips og tricks

Brug Kryddercookies som adventsgave. Skriv tallene 1, 2, 3, 4 på dem og pak dem fint ind.

Næringsindhold til opskriften Krydder-cookies til de voksne

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 800kJ
191kcal
1817kJ
434kcal
Fedt 8.20g 18.63g
Kulhydrat 27.28g 62.00g
Protein 1.84g 4.19g