Bland hvedemel, mandelmel, rørsukker, vaniljesukker og stødt ingefær. Smuldr smørret i blandingen og saml dejen med Naturlig Citronaroma og æg.
Dejen trilles til en pølse med en tykkelse på ca. 4,5 cm og sættes på køl i 1 time.
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Tag dejen ud af køleskabet og skær den i 4 mm tykke skiver. Hvis dejen når at blive blød imens skiverne skæres, kan den med fordel lægges i fryseren for hurtig nedkøling.
Læg dejskiverne på en bageplade. Bland rørsukker og stødt ingefær i en lille skål og drys det udover dejskiverne. Drys derefter hakkede mandler ovenpå.
Bag kagerne i 8-10 minutter til de er gyldne.
Bagetid: 8 - 10 Minutes
Temperatur over- og undervarme: about 200 °C
Dejen kan også rulles ud og udstikkes som fx stjerner, hjerter eller snefnug.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :120 minutterabout 50 - 60 stk.