Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Luksus vaniljebudding med bagte rabarber

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne lækre vaniljebudding med de smukkeste vaniljekorn. Spis den sammen med bagte rabarber, der er en dejlig syrlig kontrast til den søde budding.

8 portioner

nem 30 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Luksus vaniljebudding med bagte rabarber

Vaniljebudding:

1 brev Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 g sukker
1 l letmælk
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Bagte rabarber:

400 g rabarber
80 g sukker
2 spsk. vand
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Tilberedning

Tilberedning

1

Vaniljebudding

Hæld et brev buddingpulver i en skål og bland det sammen med sukkeret. Tilsæt 2 dl af mælken og rør blandingen til en jævning. 


Bring resten af mælken (8 dl) i kog og tilsæt Vanilla Paste. Tag gryden af varmen og rør buddingejævningen i. Kom gryden tilbage på varmen og kog derefter buddingen op under kraftig omrøring i mindst 1 minut. Hæld buddingen i forme eller små skåle, der er skyllet med koldt vand. Stil dem i køleskabet i mindst 4 timer.

2

Bagte rabarber

Tænd ovnen på 150 °C varmluft.

Skyl rabarberne og skær dem i stykker på 6-8 cm, evt. kan rabarberne også skæres over på langs. Kom rabarberne i et ovnfast fad og tilsæt sukker, vand og Vanilla Paste. Bland det hele godt sammen, så rabarberne er dækket med sukker. 


Bag rabarberne midt i ovnen i 10-15 minutter. Bagetiden kommer også an på, hvor tykke rabarberne er. Rabarberne skal være bløde, men ikke helt udkogte. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.

Vend buddingerne ud på serveringstallerkenerne og anret med de bagte rabarber.

Tips

Rabarberne kan serveres både lune eller kolde på buddingerne. Rabarberne danner mere sirup, hvis de får lov til at stå nogle timer i køleskabet.

Desserten er også lækker med lidt flødeskum serveret til.


Hvis du skylder formen med koldt vand inden du hælder den varme budding i, er det nemmere at vende den kolde budding ud af formen.



Find mere inspiration og flere opskrifter på buddingopskrifter.dk

Næringsindhold til opskriften Luksus vaniljebudding med bagte rabarber

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 846 kJ
202 kcal
398 kJ
95 kcal
Fedt 2.15 g 1.01 g
Kulhydrat 41.23 g 19.36 g
Protein 4.75 g 2.23 g