Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mandel-appelsin konfekt

Denne konfekt smager skønt af mandler og appelsin, der hører julen til. Tag familien med ud i køkkenet og lav sammen disse gode julegodter.

20 - 25 stk.

nem 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandel-appelsin konfekt

Konfekten:

2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
50 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
50 g blødt smør

Pynt:

100 g mørk chokolade
Dr. Oetker Classic Violet Cake Decoration

Redskaber:

foodprocessor eller minihakker

Tilberedning

Tilberedning

1

Konfektmassen

Rist mandlerne gyldne på en tør pande.


Findel mandler, appelsinskal og flormelis i en multihakker eller foodprocessor. Rør blandingen sammen med mandelaroma og blødt smør og form massen til små kugler. Hvis massen er for blød til at forme kugler af, kan den sættes i køleskabet, så den kan samle sig inden den trilles til kugler.

2

Pynt

Smelt chokoladen over et vandbad og overtræk kuglerne. Drys med Violet kagepynt inden chokoladen størkner.


Opbevar konfekten i en lufttæt beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Mandel-appelsin konfekt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 406kJ
97kcal
2031kJ
485kcal
Fedt 5.74g 28.70g
Kulhydrat 9.43g 47.13g
Protein 1.25g 6.25g