Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mandel-appelsin konfekt

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne konfekt smager skønt af mandler og appelsin, der hører julen til. Tag familien med ud i køkkenet og lav sammen disse gode julegodter.

20 - 25 stk.

nem 100 Minutter without_eggs Uden æg

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandel-appelsin konfekt

Konfekten:

2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
50 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
50 g blødt smør

Pynt:

100 g mørk chokolade
Dr. Oetker Classic Violet Cake Decoration

Redskaber:

foodprocessor eller minihakker

Tilberedning

Tilberedning

1

Konfektmassen

Rist mandlerne gyldne på en tør pande.


Findel mandler, appelsinskal og flormelis i en multihakker eller foodprocessor. Rør blandingen sammen med mandelaroma og blødt smør og form massen til små kugler. Hvis massen er for blød til at forme kugler af, kan den sættes i køleskabet, så den kan samle sig inden den trilles til kugler.

2

Pynt

Smelt chokoladen over et vandbad og overtræk kuglerne. Drys med Violet kagepynt inden chokoladen størkner.


Opbevar konfekten i en lufttæt beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Mandel-appelsin konfekt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 406 kJ
97 kcal
2026 kJ
484 kcal
Fedt 5.74 g 28.70 g
Kulhydrat 9.43 g 47.14 g
Protein 1.25 g 6.25 g