Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mandelcupcakes med citronfrosting

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Super lækre lyse cupcakes med mandelmel og citron, toppet med en blød og lækker citronsmørcreme. Pynt med din yndlings krymmel!

18 - 20 stk.

nem 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandelcupcakes med citronfrosting

Redskaber:

håndmixer
18 - 20 muffinforme
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 11 mm

Citronmuffins med mandelmel:

175 g smør
3 æg str. M/L
200 g sukker
175 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk. Dr. Oetker Natron
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
¼ knsp. fint salt
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 dl kærnemælk
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Citronsmørcreme:

150 g blødt smør
250 g flormelis
2 - 3 spsk. mælk
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Dr. Oetker Rainbow Mix

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme.

1

Citronmuffins med mandelmel

Smelt smørret over lav varme, og sæt det til side. 


Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Sigt hvedemel, bagepulver og natron i, tilsæt også vaniljesukker, salt, mandelmel, smeltet smør, naturlig citronekstrakt og kærnemælk og rør kort dejen sammen. Hvis dejen røres for meget, vil kagerne blive kompakte. Fordel dejen i muffinforme.



Bag kagerne midt i ovnen i 15-18 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist

2

Citronsmørcreme

Pisk smørret et par minutter til det er cremet og luftigt. Tilsæt flormelis, mælk, Naturlig Citronekstrakt og Naturlig  Vaniljeekstrakt og pisk i 5 minutter ved høj hastighed, til smørcremen er blød og luftig. Tilsæt lidt mere flormelis hvis smørcremen er lidt for tynd. 


Kom smørcremen i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt toppe på kagerne. Pynt med krymmel efter eget ønske, fx Rainbow Mix.

Tips

Du kan med fordel ligge muffinformene dobbelt eller komme dem ned i en metal muffinform, på den måde undgår du at kagerne flyder ud.


Prøv også at lave en super nem smørcreme med en skøn smag af citron med Juicy Lemon Icing & Frosting.

Næringsindhold til opskriften Mandelcupcakes med citronfrosting

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1223 kJ
292 kcal
1825 kJ
436 kcal
Fedt 16.32 g 24.35 g
Kulhydrat 29.80 g 44.48 g
Protein 2.88 g 4.30 g