Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mandelcupcakes med citronfrosting

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Super lækre lyse cupcakes med smag af mandler, toppet med en cremet, syrlig citronfrosting. Kun fantasien sætter grænser for pyntningen af disse cupcakes.

18 - 20 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandelcupcakes med citronfrosting

Redskaber:

håndmixer
sprøjtepose
stjernetyl

Kagedej:

175 g smør
3 æg str. M/L
200 g sukker
175 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk. Dr. Oetker Natron
¼ knsp. salt
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 dl kærnemælk
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Topping og pynt:

150 g blødt smør
250 g flormelis
2 - 3 spsk. mælk
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Dr. Oetker Rainbow Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme.

2

Kagedej

Smelt smørret over lav varme, og sæt det til side. Pisk æg og sukker skummende hvidt. Tilsæt sigtet hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og natron sammen med salt, mandelmel, smeltet smør, citronekstrakt og kærnemælk og pisk kort til dejen er ensartet. Hvis dejen piskes for meget, bliver kagerne for kompakte. Fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne midt i ovnen i 15-18 min. Afkøl kagerne på en bagerist inden de pyntes.

3

Topping og pynt

Pisk smørret et par minutter til det er cremet og luftigt. Tilsæt flormelis, mælk, citronekstrakt og vaniljeekstrakt og pisk i 5 min. ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting. Hvis frostingen er for tynd, kan lidt ekstra flormelis tilsættes. Fyld frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på kagerne. Pynt med krymmel efter eget ønske.

Næringsindhold til opskriften Mandelcupcakes med citronfrosting

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1214 kJ
290 kcal
1813 kJ
433 kcal
Fedt 17.21 g 25.68 g
Kulhydrat 31.10 g 46.42 g
Protein 2.87 g 4.28 g