Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mandelcupcakes med citronfrosting

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

18 - 20 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandelcupcakes med citronfrosting

Redskaber:

håndmixer
muffinforme
sprøjtepose
stjernetyl

Kagedej:

175 g smør
3 æg str. M/L
200 g sukker
175 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
0,5 tsk. Dr. Oetker Natron
0,25 knsp. salt
50 g mandelmel
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 dl kærnemælk

Topping og pynt:

150 g blødt smør
250 g flormelis
2 - 3 spsk. mælk
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Dr. Oetker Rainbow Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme.

2

Kagedej

Smelt smørret over lav varme, og sæt det til side. Pisk æg og sukker skummende hvidt. Tilsæt sigtet hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og natron sammen med salt, mandelmel, smeltet smør, citronekstrakt og kærnemælk og pisk kort til dejen er ensartet. Hvis dejen piskes for meget, bliver kagerne for kompakte. Fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne midt i ovnen i 15-18 min. Afkøl kagerne på en bagerist inden de pyntes.

3

Topping og pynt

Pisk smørret et par minutter til det er cremet og luftigt. Tilsæt flormelis, mælk, citronekstrakt og vaniljeekstrakt og pisk i 5 min. ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting. Hvis frostingen er for tynd, kan lidt ekstra flormelis tilsættes. Fyld frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på kagerne. Pynt med krymmel efter eget ønske.