Tænd ovnen på 100° C varmluft.
Pisk æggehviderne luftige og stive så man kan vende bunde i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt af gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej. Vend derefter Dr. Oetker Concentrated Colours geléfarve i marengsen med en dejskraber indtil farven på marengsen er som ønsket. Man kan evt. nøjes med at farve halvdelen af massen så marengsene bliver bolsjefarvede.
Kom marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt ud i toppe på en bageplade med bagepapir. Diameteren på de små kys skal være ca. 3-4 cm.
Bagetid: about 45 Minutes
Sluk derefter ovnen og lad marengsene stå på eftervarme til ovnen er kold. Afkøl marengsene på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Prøv vores marengsmix Dr. Oetker Perfect Meringues, der gør det muligt at lave perfekte marengs hver gang. Her får du en nem trin-for-trin vejledning.
Kom først den hvide marengs i sprøjteposen, tryk den flad og åbn posen igen. Fyld den farvede marengs i posen og sprøjt så ud i tofarvede toppe. Find en video, der viser fremgangsmåden her.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours