Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Marengs

Søde marengskys, der smelter på tungen.

60 - 70 stk.

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marengs

Marengsmassen:

3 æggehvider str. M/L
225 g sukker
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Tilberedning

Tilberedning

1

Marengsmassen

Tænd ovnen på 100° C varmluft.

2

Pisk æggehviderne luftige og stive så man kan vende bunde i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt af gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej. Vend derefter Dr. Oetker Concentrated Colours geléfarve i marengsen med en dejskraber indtil farven på marengsen er som ønsket. Man kan evt. nøjes med at farve halvdelen af massen så marengsene bliver bolsjefarvede.

Kom marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt ud i toppe på en bageplade med bagepapir. Diameteren på de små kys skal være ca. 3-4 cm.

3

Bag dem i ca. 45 min. Sluk derefter ovnen og lad marengsene stå på eftervarme til ovnen er kold. Afkøl marengsene på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Tips og tricks: Tofarvede marengstoppe

Kom først den hvide marengs i sprøjteposen, tryk den flad og åbn posen igen. Fyld den farvede marengs i posen og sprøjt så ud i tofarvede toppe.

Næringsindhold til opskriften Marengs

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 63kJ
15kcal
1248kJ
298kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 3.52g 70.40g
Protein 0g 0g