Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Marengs

(0)
4 104 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Søde marengskys, der smelter på tungen.

60 - 70 stk.

for let øvede 30 Minutter iconlaktosefrei26x26png Laktosefri iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marengs

Marengsmassen:

3 æggehvider str. M/L
225 g sukker
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Tilberedning

Tilberedning

1

Marengsmassen

Tænd ovnen på 100° C varmluft.

2

Pisk æggehviderne luftige og stive så man kan vende bunde i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt af gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej. Vend derefter Dr. Oetker Concentrated Colours geléfarve i marengsen med en dejskraber indtil farven på marengsen er som ønsket. Man kan evt. nøjes med at farve halvdelen af massen så marengsene bliver bolsjefarvede.

Kom marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt ud i toppe på en bageplade med bagepapir. Diameteren på de små kys skal være ca. 3-4 cm.

3

Bag dem i ca. 45 min. Sluk derefter ovnen og lad marengsene stå på eftervarme til ovnen er kold. Afkøl marengsene på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Tip: Perfekte marengs

Prøv vores marengsmix Dr. Oetker Perfect Meringues, der gør det muligt at lave perfekte marengs hver gang. Her får du en nem trin-for-trin vejledning.

Tofarvede marengstoppe

Kom først den hvide marengs i sprøjteposen, tryk den flad og åbn posen igen. Fyld den farvede marengs i posen og sprøjt så ud i tofarvede toppe.

Næringsindhold til opskriften Marengs

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 63 kJ
15 kcal
1235 kJ
295 kcal
Fedt 0.00 g 0.09 g
Kulhydrat 3.52 g 70.47 g
Protein 0.15 g 2.93 g