Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Marengs

(0)
4 75 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Søde marengskys, der smelter på tungen.

60 - 70 stk.

for let øvede 30 Minutter iconlaktosefrei26x26png Laktosefri iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marengs

Marengsmassen:

3 æggehvider str. M/L
225 g sukker
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Tilberedning

Tilberedning

1

Marengsmassen

Tænd ovnen på 100° C varmluft.

2

Pisk æggehviderne luftige og stive så man kan vende bunde i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt af gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej. Vend derefter Dr. Oetker Concentrated Colours geléfarve i marengsen med en dejskraber indtil farven på marengsen er som ønsket. Man kan evt. nøjes med at farve halvdelen af massen så marengsene bliver bolsjefarvede.

Kom marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt ud i toppe på en bageplade med bagepapir. Diameteren på de små kys skal være ca. 3-4 cm.

3

Bag dem i ca. 45 min. Sluk derefter ovnen og lad marengsene stå på eftervarme til ovnen er kold. Afkøl marengsene på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Tip: Perfekte marengs

Prøv vores marengsmix Dr. Oetker Perfect Meringues, der gør det muligt at lave perfekte marengs hver gang. Her får du en nem trin-for-trin vejledning.

Tofarvede marengstoppe

Kom først den hvide marengs i sprøjteposen, tryk den flad og åbn posen igen. Fyld den farvede marengs i posen og sprøjt så ud i tofarvede toppe.

Næringsindhold til opskriften Marengs

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 63 kJ
15 kcal
1235 kJ
295 kcal
Fedt 0.00 g 0.09 g
Kulhydrat 3.52 g 70.47 g
Protein 0.15 g 2.93 g