Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
Rør smør, sukker og farin blødt og cremet. Tilsæt æg og æggeblomme og rør i 2-3 min. Bland mel, citronskal, pebernøddekrydderi, ingefær og bagepulver sammen i en skål. Tilsæt chokolade samt hakkede mandler og rør blandingen hurtigt sammen.
Del dejen i 20 portioner og tril dem til kugler. Læg kuglerne med god afstand på en bageplade beklædt med bagepapir, og giv dem et let tryk.
Bag kagerne i 10-12 min. til de er lysebrune. Afkøl kagerne helt på en bagerist.
Bagetid: 10 - 12 Minutes
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :70 minutter20 stk.