Flag

Julecookies

20 stk.
Nem
70 minutter
Til julen hører naturligvis også cookies - disse smager skønt af chokolade og nødder, samt et hint af pebernødder og citrus.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Kagedejen
150 gblødt smør
100 gsukker
125 gbrun farin
1æg str. M/L
1æggeblomme str. M/L
300 ghvedemel
revet skal fra ½ ubehandlet citron
1 tsk.Dr. Oetker Pebernøddekrydderi
1 tsk.stødt ingefær
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
100 ghakket mørk chokolade
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Pebernøddekrydderi
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.


Kagedejen

Rør smør, sukker og farin blødt og cremet. Tilsæt æg og æggeblomme og rør i 2-3 min. Bland mel, citronskal, pebernøddekrydderi, ingefær og bagepulver sammen i en skål. Tilsæt chokolade samt hakkede mandler og rør blandingen hurtigt sammen.


Del dejen i 20 portioner og tril dem til kugler. Læg kuglerne med god afstand på en bageplade beklædt med bagepapir, og giv dem et let tryk.


Bag kagerne i 10-12 min. til de er lysebrune. Afkøl kagerne helt på en bagerist.

Bagetid: 10 - 12 Minutes