Marengskranse som spiseligt bordpynt

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Brug marengskranse som spiseligt bordpynt til bryllup, barnedåb eller babyshower. De kan laves i mange variationer og farver, så de matcher borddækningen.

ca. 15 - 20 stk.

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marengskranse som spiseligt bordpynt

Redskaber:

sprøjteposer
sprøjtetyl, flere forskellige

Kranse:

4 stk. æggehvider
300 g sukker
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

2

Kranse

Pisk æggehviderne luftige og stive, så man kan vende bunden i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt ad gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej og der ikke længere er krystaller i massen.

Fordel massen i 5 skåle, og indfarv hver marengsmasse med hver sin Concentrated Colour. Kom hver marengsmasse i en sprøjtepose med forskellige tyller. Her er der brugt forskellige stjernetyller, en rund tyl og en flad bladtylle.

Tegn 10-12 cirkler på bagsiden af to stykker bagepapir. Vend bagepapiret om og beklæd to bradepander med bagepapiret. Sprøjt små marengstoppe langs cirklernes kanter. Sørg for, at de forskellige marengstoppe hænger sammen.

3

Bag dem i ca. 1 time ved 100 °C varmluft. Sluk derefter ovnen og lad marengskransene stå på eftervarme min. et par timer til ovnen er kold, dette sikrer at kransene tørrer fuldstændigt op, og kan med fordel gøres over natten. Opbevar dem i en lufttæt beholder.

Bagetid: ca. 60 minutter

Tone i tone

Hvis du har et særligt farvetema på bordet, så prøv at lave flere nuancer med den samme farvetube, ved at tilsætte mere eller mindre farve til marengsmassen, eller tilsætte lidt lilla til rød, eller lidt grøn til blå marengsmasse.

Næringsindhold til opskriften Marengskranse som spiseligt bordpynt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 343 kJ
82 kcal
1223 kJ
292 kcal
Fedt 0.01 g 0.03 g
Kulhydrat 19.61 g 70.04 g
Protein 0.65 g 2.34 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: