Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Marengskranse som spiseligt bordpynt

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Brug marengskranse som spiseligt bordpynt til bryllup, barnedåb eller babyshower. De kan laves i mange variationer og farver, så de matcher borddækningen.

ca. 15 - 20 stk.

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marengskranse som spiseligt bordpynt

Redskaber:

sprøjteposer
sprøjtetyl, flere forskellige

Kranse:

4 stk. æggehvider
300 g sukker
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

2

Kranse

Pisk æggehviderne luftige og stive, så man kan vende bunden i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt ad gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej og der ikke længere er krystaller i massen.

Fordel massen i 5 skåle, og indfarv hver marengsmasse med hver sin Concentrated Colour. Kom hver marengsmasse i en sprøjtepose med forskellige tyller. Her er der brugt forskellige stjernetyller, en rund tyl og en flad bladtylle.

Tegn 10-12 cirkler på bagsiden af to stykker bagepapir. Vend bagepapiret om og beklæd to bradepander med bagepapiret. Sprøjt små marengstoppe langs cirklernes kanter. Sørg for, at de forskellige marengstoppe hænger sammen.

3

Bag dem i ca. 1 time ved 100 °C varmluft. Sluk derefter ovnen og lad marengskransene stå på eftervarme. Lad dem tørre i ovnen natten over. Opbevar dem i en lufttæt beholder.

Tone i tone

Hvis du har et særligt farvetema på bordet, så prøv at lave flere nuancer med den samme farvetube, ved at tilsætte mere eller mindre farve til marengsmassen, eller tilsætte lidt lilla til rød, eller lidt grøn til blå marengsmasse.

Næringsindhold til opskriften Marengskranse som spiseligt bordpynt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 356 kJ
85 kcal
1227 kJ
293 kcal
Fedt 0.02 g 0.08 g
Kulhydrat 20.29 g 69.96 g
Protein 0.81 g 2.78 g