Bland hvedemel, flormelis, Hjortetaksalt, smør, æg, Pebermyntearoma, Vanilla Paste og salt sammen i en skål. Brug hænderne til hurtigt at blande det sammen, alternativt kan der bruges en foodprocessor. Det vigtigste er, at dejen kun blandes til den er samlet.
Del dejen i to lige store dele. Farv den ene dej rød med Concentrated Red Colour. Der kan evt. tilføjes en lille smule flormelis til den røde dej, så den ikke er for fugtig.
Pak begge mørdeje i plastfilm, og lad dem hvile i mindst én time i køleskabet.
Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Rul begge mørdeje ud til lange, fingertykke stænger på ca. 1 cm i diameter. Placer de to lange stænger mørdej ved siden af hinanden, og skær stykker af dejene på 4 cm. Sno den røde og lyse mørdej omkring hinanden og buk dejen i toppen, så småkagen ligner en julestok. Se hvordan i videoen på opskriften.
Læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 8-9 minutter i den nederste del af ovnen. Afkøl småkagerne på en bagerist.
Bagetid: 8 - 9 Minutes
Temperatur over- og undervarme: 180 °C
Kom Pynteglasur i en skål, tilsæt et par dråber Pebermyntearoma og rør rundt. Dyp enden af julestokkene i glasuren og derefter i Christmas Party krymmel, og læg julestokkene til tørring.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours