Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Monster cupcakes

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Monstrene består både af brownie- og cookiedej. Gør dem sjove med forskelligfarvet frosting og udtryksfulde sukkerøjne, et sjovt bageprojekt med børn.

12 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Monster cupcakes

Redskaber:

håndmixer
muffinforme
sprøjtepose
sprøjtetyl, flere forskellige

Cookiedej:

50 g blødt smør
50 g brun farin
1 æg
110 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g hakket, mørk chokolade

Browniedej:

100 g blødt smør
100 g grofthakket mørk chokolade
2 æg
60 g brun farin
40 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Bagepulver
120 g hvedemel

Topping og pynt:

300 g blødt smør
250 g flormelis
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
1 pakke Dr. Oetker Sugar Eyes

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme eller 160 °C varmluft

1

Cookiedej

Pisk smør, brun farin og æg godt sammen til blandingen er ensartet. Sigt mel og bagepulver ned i blandingen. Tilføj chokolade og rør dejen sammen, så chokoladen bliver jævnt fordelt.

2

Browniedej

Smelt smør og chokolade. Pisk æg, brun farin og sukker lyst og luftigt i en skål. Bland chokolademassen sammen med æggeblandingen. Sigt bagepulver og hvedemel i choko-æggemassen og rør det godt sammen.

3

Bagning

Lav først små kugler af cookiedejen og læg en kugle i hver muffinform. Fordel derefter browniedejen i muffinformene. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 15 min. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

4

Kagetopping og pynt

Bland smør, flormelis og vaniljearoma i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed i 1 min. og herefter i ca. 3 min. ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis smørcremen er for blød, kan mere flormelis tilsættes.


Fordel smørcremen i fire skåle og farv den i hver sin farve med rød, gul, grøn og blå Concentrated Colours. Kom smørcremen i fire sprøjteposer, gerne med forskellige tyller. Sprøjt smørcremen på kagerne og pynt med Sugar Eyes. 

Tip

Har du lyst til at prøve at lave dine egne sukkerøjne? Så finder du opskriften med forklarende video her.

Næringsindhold til opskriften Monster cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2349 kJ
561 kcal
1926 kJ
460 kcal
Fedt 36.49 g 29.91 g
Kulhydrat 53.74 g 44.05 g
Protein 4.99 g 4.09 g