til opskriften Monster cupcakes
håndmixer | |
12 muffinforme | |
Dr. Oetker engangssprøjteposer | |
sprøjtetyl, flere forskellige |
50 g | blødt smør |
50 g | brun farin |
1 | æg str. M/L |
110 g | hvedemel |
½ tsk. | Dr. Oetker Bagepulver |
50 g | hakket mørk chokolade |
100 g | blødt smør |
100 g | hakket mørk chokolade |
2 | æg str. M/L |
60 g | brun farin |
40 g | sukker |
1 spsk. | Dr. Oetker Bagepulver |
120 g | hvedemel |
300 g | blødt smør |
250 g | flormelis |
2 tsk. | Dr. Oetker Vaniljearoma |
1 tsk. | Dr. Oetker Concentrated Blue Colour |
1 tsk. | Dr. Oetker Concentrated Green Colour |
1 tsk. | Dr. Oetker Concentrated Red Colour |
1 tsk. | Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour |
1 pakke | Dr. Oetker Sugar Eyes |
Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.
Pisk smør, brun farin og æg godt sammen til blandingen er ensartet. Sigt mel og bagepulver ned i blandingen. Tilføj chokolade og rør dejen sammen, så chokoladen bliver jævnt fordelt.
Smelt smør og chokolade sammen, enten i en kasserolle eller i mikrobølgeovn, lad det køle let af.
Pisk æg, brun farin og sukker lyst og luftigt i en skål. Bland chokolademassen sammen med æggeblandingen. Sigt bagepulver og hvedemel i massen og rør det godt sammen.
Lav 12 kugler af cookiedejen og læg en kugle i hver muffinform. Fordel derefter browniedejen i muffinformene. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 15 minutter. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Kom smør, flormelis og vaniljearoma i en skål. Pisk kort med en håndmixer ved lav hastighed til ingredienserne er blandet. Pisk derefter ved høj hastighed i 3-4 minutter til smørcremen er let og luftig. Tilsæt mere flormelis, hvis smørcremen er for blød.
Fordel smørcremen i fire skåle og farv den i hver sin farve med rød, gul, grøn og blå Concentrated Colours. Kom smørcremen i fire sprøjteposer, gerne med forskellige tyller. Sprøjt smørcremen på kagerne og pynt med Sugar Eyes.
Du kan med fordel ligge muffinformene dobbelt eller komme dem ned i en metal muffinform, på den måde undgår du at kagerne flyder ud.
Har du lyst til at prøve at lave dine egne sukkerøjne? Så finder du opskriften med forklarende video her.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
2395
kJ
572 kcal |
1964
kJ
469 kcal |
Fedt | 34.54 g | 28.31 g |
Kulhydrat | 52.97 g | 43.42 g |
Protein | 4.94 g | 4.05 g |
Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.
Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.
Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.
Ja
nej
For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.
Ja
nej
Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: