Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Monsterøjne

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Romkugler med uhyggelige sukkerøjne og farverigt krymmel til din næste halloweenfest.

12 stk.

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Monsterøjne

Romkuglemasse:

2 tsk. Dr. Oetker Romaroma
5 dl finvalsede havregryn
2 dl flormelis
200 g smør
110 g Dr. Oetker Baking Cocoa
1 knsp. fint salt
2 spsk. syltetøj (gerne solbær eller hindbær)
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
2 spsk. stærk kaffe

Pynt:

Dr. Oetker Neon krymmel
Dr. Oetker Økologisk Bloomy Blackcurrant krymmel
Dr. Oetker Sugar Eyes

Tilberedning

Tilberedning

1

Romkuglemasse

Bland alle ingredienser sammen i en skål og stil massen på køl i et par timer. Form små kugler og sæt øjne på.

2

Pynt

Rul dem til sidst forsigtigt i farverigt krymmel og server dine monsterøjne til
børn og barnlige sjæle.

Denne opskrift er udviklet i samarbejde med online magasinet Gadtoft & Visholm og udgivet i magasin nr. 3, du finder nyeste udgave af magasinet på hjemmesiden www.gadtoftvisholm.dk

Næringsindhold til opskriften Monsterøjne

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1570 kJ
375 kcal
1784 kJ
426 kcal
Fedt 17.64 g 20.05 g
Kulhydrat 41.81 g 47.51 g
Protein 6.95 g 7.90 g