Lemon cookies - uden gluten
25 - 30 stk.
Nem
75 minutter
Sprøde cookies med smag af citron, et sikkert hit hos store og små - og så er de bagt helt uden gluten.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Cookie-dejen
½ tsk.
200 g
sukker
125 g
blødt smør
1
æg str. M/L
125 g
rismel
1 tsk.
1 pose
100 g
finthakket hvid chokolade
Redskaber
håndmixer
I alt :
75 minutter
Forb. :
60 minutter
Bagning:
15 minutter
1
Tænd ovnen på 160 °C varmluft.
2
Cookie-dejen
½ tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
200 gsukker
125 gblødt smør
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1æg str. M/L
125 grismel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 poserDr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
100 gfinthakket hvid chokolade
Kom Vanilla Paste, sukker, smør og citronekstrakt i en skål og pisk blandingen godt. Tilsæt ægget og pisk det i. Rør rismel og bagepulver sammen i en skål og sigt det i dejen sammen med mandelmel og hakkede mandler. Rør det sammen. Tilsæt chokoladen og rør til den er fordelt i dejen.
Brug to skeer til at sætte dejen i kugler på en bageplade beklædt med bagepapir. Lav god afstand, da dejen flyder en del ud, tryk kagerne en anelse flade. Fordel gerne kagerne på to til tre bageplader.
Bag kagerne i 15-18 minutter. Afkøl kagerne et par minutter på bagepladen. Flyt dem herefter over på en rist og lad dem afkøle helt.
Bagetid
15 minutter
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter