Flag

Nemme makroner

about 30 stk.
Nem
110 minutter
Sprøde og chewy mandelmakroner, med et skønt knas og en dejlig smag af mandel og vanilje. Perfekt i en trifli eller som en småkage i sin egen ret.
Sprøde makroner kan spises som de er, eller bruges som pynt og tilbehør. Med Dr. Oetker Perfect Meringues er det nemt at få den perfekte smag og konsistens på marengsen, og disse har ekstra knald på den skønne mandelsmag gennem mandelaroma, mandelflager og hakkede mandler - mums!
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose

Ingredienser

Mandelmakroner
1 brevDr. Oetker Perfect Meringues
75 mlvand
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
1 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 poseDr. Oetker Mandelflager (50 g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Perfect Meringues
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Mandelaroma
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Picture - Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Mandelmakroner

Picture - Juletrifli med tiramisucreme makroner web
1 brevDr. Oetker Perfect Meringues
75 mlvand
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
1 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler
1 poseDr. Oetker Mandelflager

Kom indholdet fra et brev Perfect Meringues i en skål og tilsæt vand. Pisk først kort på lav hastighed og derefter på højeste hastighed i 3 minutter, indtil marengsen er luftig og stiv. 


Tilsæt Vanilla Paste, Mandelaroma, Hakkede Mandler og Mandelflager. Vend det hele grundigt sammen. 


Kom makronmassen i en sprøjtepose, med en stor rund tyl eller klip et hul i posen. Sprøjt 30 makroner (ca. ø 4 cm) på en bageplade beklædt med bagepapir. Alternativt kan makronerne afsættes med 2 spiseskeer. 

Bag makronerne i ovnen i 90 minutter. Afkøl dem på en rist.

Bagetid: 90 Minutes


Tips

Opbevar makronerne i en tætsluttende beholder.


Se vores temaside Alt om marengs for inspiration, tips og flere opskrifter.