Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Nemme og sprøjtbare Vaniljekranse

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Sprøde og lækre vaniljekranse kan ikke undværes i julen. Disse vaniljekranse er lavet med en sprøjtepose fremfor en kødhakker, så alle kan være med.

30 - 40 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nemme og sprøjtbare Vaniljekranse

Dej:

250 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
200 g sukker
225 g blødt smør
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 æg str. M/L

Hvid chokoladedyp med rom:

100 g hvid kogechokolade eller chokoladeknapper
1 tsk. Dr. Oetker Romaroma

Mørk chokoladedyp med orange:

100 g mørk kogechokolade eller chokoladeknapper
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin (6 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Dej

Bland hvedemel, vanilla paste og sukker. Smuldr smørret i melet, tilsæt mandler og saml dejen med æg. Kom dejen i en stofsprøjtepose med stjernetylle og sprøjt straks dejen ud i kranse på en bageplade med bagepapir.

2

Stil pladen med kransene koldt i mindst 1 time eller 15-20 min. på frost så kransene ikke flyder ud når de bages.

3

Tænd ovnen på 225˚ C traditionel varme eller 210˚ C varmluft.

4

Bag vaniljekransene midt i ovnen ca. 7-8 min. Lad kagerne køle af på en rist og opbevar dem i en kagedåse.

Tip

Lav en opdateret version af de klassiske vaniljekranse ved at dyppe den ene side af hver krans i hvid chokolade tilsmagt romaroma, eller mørk chokolade og drys med revet appelsinskal.

Næringsindhold til opskriften Nemme og sprøjtbare Vaniljekranse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 574 kJ
137 kcal
1972 kJ
471 kcal
Fedt 8.12 g 28.01 g
Kulhydrat 14.26 g 49.19 g
Protein 1.59 g 5.48 g