Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Nemme og sprøjtbare Vaniljekranse

Sprøde og lækre vaniljekranse kan ikke undværes i julen. Disse vaniljekranse er lavet med en sprøjtepose fremfor en kødhakker, så alle kan være med.

30 - 40 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nemme og sprøjtbare Vaniljekranse

Dej:

250 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
200 g sukker
225 g blødt smør
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 æg str. M/L

Hvid chokoladedyp med rom:

100 g hvid kogechokolade eller chokoladeknapper
1 tsk. Dr. Oetker Romaroma

Mørk chokoladedyp med orange:

100 g mørk kogechokolade eller chokoladeknapper
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin (6 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Dej

Bland hvedemel, vanilla paste og sukker. Smuldr smørret i melet, tilsæt mandler og saml dejen med æg. Kom dejen i en stofsprøjtepose med stjernetylle og sprøjt straks dejen ud i kranse på en bageplade med bagepapir.

2

Stil pladen med kransene koldt i mindst 1 time eller 15-20 min. på frost så kransene ikke flyder ud når de bages.

3

Tænd ovnen på 225˚ C traditionel varme eller 210˚ C varmluft.

4

Bag vaniljekransene midt i ovnen ca. 7-8 min. Lad kagerne køle af på en rist og opbevar dem i en kagedåse.

Tip

Lav en opdateret version af de klassiske vaniljekranse ved at dyppe den ene side af hver krans i hvid chokolade tilsmagt romaroma, eller mørk chokolade og drys med revet appelsinskal.

Næringsindhold til opskriften Nemme og sprøjtbare Vaniljekranse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 574kJ
137kcal
1980kJ
473kcal
Fedt 8.12g 28.01g
Kulhydrat 14.33g 49.41g
Protein 1.59g 5.48g