Flag

Kokosstjerner

about 80 stk.
Middelsvær
80 minutter
Disse dejlige kager kan spises året rundt, men særligt lækre er de som julebag.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Dejen
250 ghvedemel
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
50 ghakket lys chokolade
50 gkokosmel
150 grørsukker
1æg str. M/L
150 gblødt smør
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Pynt
100 gchokolade
25 gkokosmel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1

Dejen

250 ghvedemel
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
50 ghakket lys chokolade
50 gkokosmel
150 grørsukker
1æg str. M/L
150 gblødt smør
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Sigt mel og bagepulver i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen med en håndmikser til en glat dej (brug dejkroge) – først på laveste trin og dernæst på højeste trin. Pak dejen i folie, og stil den i køleskabet mindst 30 minutter.

2

Tænd ovnen på 160° C varmluft.


Rul dejen ud på et meldrysset bord, udstik stjerner, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag stjernerne i 12-14 minutter. Afkøl kokosstjernerne på en bagerist.

Bagetid: 12 - 14 Minutes

3

Pynt

100 gchokolade
25 gkokosmel

Smelt chokoladen, og dekorer stjernerne. Drys kokosmel på.