Kokosstjerner
ca. 80 stk.
Middelsvær
Disse dejlige kager kan spises året rundt, men særligt lækre er de som julebag.
Ingredienser
Forberedelse
Dejen
250 g
hvedemel
½ tsk.
50 g
hakket lys chokolade
50 g
kokosmel
150 g
rørsukker
1
æg str. M/L
150 g
blødt smør
Pynt
100 g
chokolade
25 g
kokosmel
Forb. :
80 minutter
Bagning:
12 minutter
Hvile:
30 minutter
1
Dejen
250 ghvedemel
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
50 ghakket lys chokolade
50 gkokosmel
150 grørsukker
1æg str. M/L
150 gblødt smør
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Sigt mel og bagepulver i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen med en håndmikser til en glat dej (brug dejkroge) – først på laveste trin og dernæst på højeste trin. Pak dejen i folie, og stil den i køleskabet mindst 30 minutter.
2
Tænd ovnen på 160° C varmluft.
Rul dejen ud på et meldrysset bord, udstik stjerner, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag stjernerne i 12-14 minutter. Afkøl kokosstjernerne på en bagerist.
Bagetid
12 minutter
3
Pynt
100 gchokolade
25 gkokosmel
Smelt chokoladen, og dekorer stjernerne. Drys kokosmel på.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter