
#BagLiveMedOetker | Petit fours med citron og bær
Se produkter
Du kan se hele live udsendelsen på YouTube her:#BagLiveMedOetker v/ Nipuni Julie. Du kan læse mere om Nip på hendes populære blog.
Du kan finde indkøbshjælp herunder, som viser, hvor du kan købe de Dr. Oetker produkter der bliver brugt i opskriften.
Du kan også købe alle de benyttede Dr. Oetker produkter fra opskriften, som et samlet bagekit på Bagetid.dk ved at klikke her.
Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting kan købes hos Meny, Spar, Løvbjerg, ABC Lavpris samt online på Bagetid.dk
Dr. Oetker Berry Fantasy Icing & Frosting kan købes hos Meny, Spar, Løvbjerg, ABC Lavpris samt online på Bagetid.dk
Dr. Oetker Mandelmel kan købes hos Bagetid.dk
Dr. Oetker Marcipan kan købes hos Bagetid.dk
Dr. Oetker Vanilla Paste kan købes hos Meny, Spar og Løvbjerg samt online på Bagetid.dk
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour kan købes hos Meny, Spar og Løvbjerg samt online på Bagetid.dk
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour kan købes hos Meny og Løvbjerg samt online på Bagetid.dk
Dr. Oetker Gold Glitter Spray kan købes hos Meny og Løvbjerg samt online på Bagetid.dk
Redskaberner der bliver brugt i live udsendelsen:
De brugte silikoneforme til Petit fours fra silikomart kan købes hos Bagetid.dk
Dr. Oetker Rosette tyl ø 8 mm kan købes hos Bagetid.dk
Dr. Oetker Stjernetyl 16 mm kan købes hos Bagetid.dk
Dr. Oetker engangssprøjteposer kan købes online på Bagetid.dk
Bagetid: 10 - 12 minutter
Tænd ovnen på 200 °C almindelig ovn.
Pisk blødt smør og Icing & Frosting Juicy Lemon sammen i en skål til en ensartet masse.
Tilsæt mandelmel, groftrevet marcipan, æg og salt og pisk igen. Fyld dejen i en sprøjtepose. Fordel massen i en silikone cylinderform (15 huller, som denne silikoneform fra bagetid.dk) og bag bundene i ca. 10-12 minutter til de er gyldne.
Lad dem køle helt af, før de vendes ud af formen. Med fordel kan bundene sættes kortvarigt i fryseren, inden de vendes ud.
Fordel dem på det fad, de skal serveres på.
Gentag trin 1, men erstat Icing & Frosting Juicy Lemon, med Berry Fantasy.
Pisk Icing & Frosting Juicy Lemon, flødeost, blødt smør og vanilla paste godt sammen. Fyld den i en sprøjtepose med Dr. Oetker 16 mm stjernetyl. Sprøjt dutter på de 15 petit fours bunde med citron.
Gentag trin 3, men erstat Icing & Frosting Juicy Lemon, med Berry Fantasy. På billedet er der brugt Dr. Oetker rosette tyl 8 mm til opsprøjtning.
Bland olie, vand, hvedemel og farve godt sammen. Hæld massen på en meget varm pande og steg det til der ikke er mere olie tilbage.
Læg korallen på et stykke køkkenrolle, der kan suge det sidste olie.
Når korallen er kold, brækkes den i små stykker, der sprayes med Gold Glitter Spray.
Placér de små stykker koral ovenpå de små citron petit fours.
Spray herefter frostingen med Gold Glitter Spray og læg et stykke jordbær på toppen af hver kage.
Skal du bruge mange petit fours til en større begivenhed så som bryllup, konfirmation eller barnedåb kan du med fordel bage bundene løbende og fryse dem ned i en lukket beholder. På dagen tages de op af fryseren og dekoreres med frosting og pynt.
Relaterede opskrifter

Pingviner og isflage-småkager

Skumfiduser med chokolade og krymmel

Mumie flødeboller

Grundlovssmåkager - smagen af sommer | Liv Martine

Juletærter

Jordbær-cheesecake-cupcakes

#BagLiveMedOetker | Jule-ryste-småkager

Aflange flødeboller med kokosbund
