Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Nemme skumfiduser

En nem måde at lave hjemmelavede marshmallows på, helt uden brug af et termometer og så smager de meget bedre end, hvis du køber dem!

15 - 20 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nemme skumfiduser

Redskaber:

standmixer eller håndmixer
sprøjtepose
stjernetyl

Skumfiduser:

9 blade Dr. Oetker Husblas
1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
0,75 dl vand
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract
200 g flormelis

Tilberedning

Tilberedning

1

Skumfiduser

Læg husblad i blød i koldt vand.
 
 
Kom vand og indholdet fra et brev Perfect Meringues i en skål. Varm blandingen over et vandbad, imens der piskes med et piskeris eller med en håndmixer ved lav hastighed. Tag skålen af varmen, når pulveret er helt opløst. Vrid husblassen for vand, kom den i marengsmassen et blad ad gangen og pisk indtil husblassen er opløst.
 
Kom skumfidusmassen i en standmixer og pisk i 8-10 minutter ved højeste hastighed til skumfidusmassen bliver sej og når stuetemperatur (det er også muligt at piske med en håndmixer, men det er nemmere at bruge en standmixer). Rør herefter vaniljeekstrakten i. Kom skumfidusmassen i en sprøjtepose med en stjernetyl. Beklæd en bradepande eller ligende med bagepapir og sigt flormelis henover. Sprøjt skumfiduser ud som små fuglereder, toppe eller noget helt tredje på bagepladen. Sigt flormelis over skumfiduserne, så de er helt dækkede. Lad skumfiduserne tørre ved stuetemperatur i 2-3 timer eller gerne til næste dag. Jo længere tid, de får lov til at tørre, desto sejere bliver de i konsistensen.
 
Opbevar skumfiduserne i en tætlukket beholder ved stuetemperatur. 

Tip

Du kan tilsætte andre ekstrakter i stedet for vaniljeekstrakt, så det passer lige til din smag og humør. Du kan også tilsætte Taylor and College Vanilla Paste, så får du de fineste vaniljekorn i dine skumfiduser.

For ekstra dekorative skumfiduser kan du dyppe dem i smeltet chokolade og drysse dem med krymmel.

Næringsindhold til opskriften Nemme skumfiduser

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 394kJ
94kcal
1398kJ
334kcal
Fedt 0.00g 0.02g
Kulhydrat 21.91g 78.25g
Protein 1.16g 4.14g