Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pandekage basisopskrift

(0)
4 11 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne super nemme pandekageopskrift er nem at lave sammen med små børn, helt uden klumper. Så nu kan hver dag blive pandekagedag.

8 - 10 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pandekage basisopskrift

Pandekager:

1 æg str. M/L
3 dl mælk
175 g hvedemel
1 knsp. salt
2 spsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker , eller Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
smør eller magarine til stegning

Tilberedning

Tilberedning

Pandekagedej

Pisk æg sammen med halvdelen af mælken. Tilsæt de tørre ingredienser, og pisk sammen til en tyk masse. Pisk dejen til den er jævn og uden klumper. Tilsæt derefter den resterende mælk lidt efter lidt, til dejen har den rette konsistens.


Varm en stegepande op på middel varme og kom lidt smør på. Hæld lidt dej på panden og drej den rundt, så dejen fordeles i et tyndt lag på hele panden. Bag pandekagerne ved middel varme på begge sider. Fortsæt til alt dejen er brugt.

Rør den tykke dej jævn, indtil der ikke er flere klumper. Tilsæt den resterende mælk lidt efter lidt, til dejen har den rette konsistens.

Varm en stegepande op og kom lidt smør på. Hæld lidt dej på panden og drej den rundt, så dejen fordeles i et tyndt lag på hele panden.

Bag pandekagerne ved moderat varme på begge sider.

Næringsindhold til opskriften Pandekage basisopskrift

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 423 kJ
101 kcal
687 kJ
164 kcal
Fedt 1.59 g 2.56 g
Kulhydrat 14.68 g 23.67 g
Protein 4.03 g 6.51 g