Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Pandekagekage med Chokolademousse

Et chokoladeorgie af de helt store, perfekt som alternativ til den klassiske fødselsdagslagkage. Kagen er fyldt med et utal af lækre tynde pandekager lagt sammen med chokolademousse, toppet med dryppende lækker chokoladesauce og spejlblanke chokoladeperler med lækker mørk chokolade indeni.

8 - 10 portioner

for let øvede 75 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pandekagekage med Chokolademousse

Kakao Pandekager:

3 æg str. M/L
9 dl mælk
450 g hvedemel
50 g usødet kakao
0,5 tsk. salt
2 spsk. sukker
2 spsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker eller Dr. Oetker Vaniljesukker med Bourbon Vanilje
smør eller oliemagarine til stegning

Chokolademousse:

2 breve Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
5 dl letmælk

Pynt:

Dr. Oetker Choco Sauce
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls - sølvkugler med chokoladecenter

Tilberedning

Tilberedning

1

Pandekager

Pisk æg sammen med halvdelen af mælken. Tilsæt de tørre ingredienser, si evt. kakaopulver med melet for at undgå klumper, og pisk sammen til en tyk masse.

Rør den tykke dej jævn, indtil der ikke er flere klumper. Tilsæt den resterende mælk lidt efter lidt til dejen har den rette konsistens.

Varm en stegepande op og kom lidt smør på. Hæld lidt dej på panden og drej den rundt, så dejen fordeles i et tyndt lag på hele panden.

Bag pandekagerne ved moderat varme på begge sider.

2

Kagemousse

Bland brevets indhold med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Anret kagen ved at ligge de afkølede pandekager sammen med et tyndt lagt Cake Mousse imellem hvert lag. Hold 3-4 spsk mousse tilbage og kom den i en sprøjtepose med stjernetyl.

Pynt

Sprøjt 3-4 små toppe mousse ud på toppen af kagen langs kanten.

Fordel dernæst chokoladesauce ud over hele toppen af laget med en paletkniv. Sørg for at lade saucen dryppe ud over kanten. Slut af med at pynte med en håndfuld sølvkugler med chokoladecenter.

Næringsindhold til opskriften Pandekagekage med Chokolademousse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1926kJ
460kcal
1294kJ
309kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g