Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Panforte

Panforte stammer fra Italien og betyder stærkt brød. Denne opskrift på panforte er især god i juletiden.

12 - 16 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Panforte

Redskaber:

bradepande; 18 x 24 cm.

Panforte:

110 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Valnødder (50 g)
50 g Dr. Oetker Smuttede Mandler
1 pose Dr. Oetker Korender (75 g)
0,5 bægre Dr. Oetker Appelsinskal (50 g)
0,5 bægre Dr. Oetker Sukat (50 g)
1 tsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi
180 g honning
110 g sukker

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Panforte

Bland hvedemel med valnødder, mandler, korender, appelsin, sukat og brunkagekrydderi. Varm honning og sukker i en gryde, når det er smeltet røres det i melblandingen.

Kom dejen i en smurt bageform, og glat overfladen med bagsiden af en ske. Bag kagen i ca. 35 minutter midt i ovnen. Dæk evt. kagen med folie efter halvdelen af bagetiden, så den ikke bliver for mørk.

Afkøl, og skær kagen i skiver.

Tip

Opbevar konfektbrødet i en lufttæt kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Panforte

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 787kJ
188kcal
1612kJ
385kcal
Fedt 4.66g 9.51g
Kulhydrat 33.02g 67.39g
Protein 2.35g 4.79g