Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Panforte

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Panforte stammer fra Italien og betyder stærkt brød. Denne opskrift på panforte er især god i juletiden.

12 - 16 portioner

for let øvede 60 Minutter 90061 icon veganpng Vegansk iconlaktosefrei26x26png Laktosefri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Panforte

Redskaber:

bradepande; 18 x 24 cm.

Panforte:

110 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Valnødder (50 g)
50 g Dr. Oetker Smuttede Mandler
1 pose Dr. Oetker Korender (75 g)
½ bæger Dr. Oetker Appelsinskal (50 g)
½ bæger Dr. Oetker Sukat (50 g)
1 tsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi
180 g honning
110 g sukker

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Panforte

Bland hvedemel med valnødder, mandler, korender, appelsin, sukat og brunkagekrydderi. Varm honning og sukker i en gryde, når det er smeltet røres det i melblandingen.

Kom dejen i en smurt bageform, og glat overfladen med bagsiden af en ske. Bag kagen i ca. 35 minutter midt i ovnen. Dæk evt. kagen med folie efter halvdelen af bagetiden, så den ikke bliver for mørk.

Afkøl, og skær kagen i skiver.

Tip

Opbevar konfektbrødet i en lufttæt kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Panforte

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 804 kJ
192 kcal
1637 kJ
391 kcal
Fedt 4.67 g 9.54 g
Kulhydrat 33.06 g 67.47 g
Protein 2.39 g 4.88 g