Flag

Panforte

12 - 16 portioner
Middelsvær
100 minutter
Panforte stammer fra Italien og betyder stærkt brød. Denne opskrift på panforte er især god i juletiden.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
bradepande; 18 x 24 cm

Ingredienser

Panforte
110 ghvedemel
1 poseDr. Oetker Valnødder (50 g)
50 gDr. Oetker Smuttede Mandler
1 poseDr. Oetker Korender (75 g)
½ bægerDr. Oetker Appelsinskal (50 g)
½ bægerDr. Oetker Sukat (50 g)
1 tsk.Dr. Oetker Brunkagekrydderi
180 ghonning
110 gsukker

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Valnødder (50 g)
Picture - Dr. Oetker Smuttede Mandler
Picture - Dr. Oetker Korender (75 g)
Picture - Dr. Oetker Appelsinskal (50 g)
Picture - Dr. Oetker Sukat (50 g)
Picture - Dr. Oetker Brunkagekrydderi

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Panforte

110 ghvedemel
1 poseDr. Oetker Valnødder
50 gDr. Oetker Smuttede Mandler
1 poseDr. Oetker Korender (75 g)
½ bægerDr. Oetker Appelsinskal (50 g)
½ bægerDr. Oetker Sukat (50 g)
1 tsk.Dr. Oetker Brunkagekrydderi
180 ghonning
110 gsukker

Bland hvedemel med valnødder, mandler, korender, appelsin, sukat og brunkagekrydderi. Varm honning og sukker i en gryde, når det er smeltet røres det i melblandingen.

Kom dejen i en smurt bageform, og glat overfladen med bagsiden af en ske. Bag kagen i ca. 35 minutter midt i ovnen. Dæk evt. kagen med folie efter halvdelen af bagetiden, så den ikke bliver for mørk.

Afkøl, og skær kagen i skiver.

Bagetid: 35 Minutes


Tip

Opbevar konfektbrødet i en lufttæt kagedåse.