Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Passion cheesecakes

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse små hjemmebagte cheesecakes har en skøn sommerlig smag af passionsfrugt.

10 - 12 stk.

for let øvede 50 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Passion cheesecakes

Redskaber:

foodprocessor eller minihakker
små kageringe
håndmixer

Kiksebund:

200 g kiks , fx Digestive
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
125 g smeltet smør

Ostecreme med passionsfrugt:

4 blade Dr. Oetker Husblas
3 passionsfrugter
400 g flødeost naturel eller mascarpone
100 g flormelis
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
¼ l piskefløde

Passionsfrugtgelé:

3 blade Dr. Oetker Husblas
3 passionsfrugter
2 dl appelsinsaft
50 g sukker

Tilberedning

Tilberedning

1

Kiksebund

Findel kiksene i en foodprocessor eller en minihakker og rør dem sammen med de hakkede mandler og det smeltede smør. Kom massen i bunden af små kageringe (eller små syltetøjsglas eller andre serveringsglas, hvis du ikke har egnede forme) og pres godt sammen, så dejen dækker hele bunden.

2

Ostecreme med passionsfrugt

Læg husblassen i blød i koldt vand.


Halvér passionsfrugterne, skrab frugtkødet ud og passér det gennem en sigte, så kernerne sies fra. Pisk passionsfrugt, flødeost, flormelis og citronekstrakt til en cremet konsistens.



Smelt husblassen over vandbad. Den bør føles lun og være relativ tyndtflydende. Hæld den i en tynd stråle ned i ostecremen, under konstant piskning. Pisk fløden til en let flødeskum og vend den i ostecremen. 


Fordel cremen oven på kiksebundene og glat overfladerne. Sæt kagerne i køleskabet i mindst 2 timer, eller til ostecremen har sat sig.

3

Passionsfrugtgelé

Læg husblassen i blød i koldt vand.


Halvér passionsfrugterne, skrab frugtkødet ud og passér det gennem en sigte, så kernerne sies fra. Bland saften med appelsinsaft og sukker og varm det op i en gryde til sukkeret er opløst. Smelt husblassen i den varme saft og sæt den til afkøling. Når saften er kølet af så den er fingervarm (efter ca. 30 minutter), hældes den over kagerne. Sæt dem koldt til geléen er helt stivnet, dette tager ca. 2 timer i køleskabet..

Tips

Opbevar kagerne på køl, her kan de kan holde sig 1-2 dage.


Du kan erstatte passionsfrugt med anden frugt eller bær. Læs hvordan du kan lave din helt egen cheesecake med din egen yndlingssmag.

Næringsindhold til opskriften Passion cheesecakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1968 kJ
470 kcal
1549 kJ
370 kcal
Fedt 36.35 g 28.62 g
Kulhydrat 29.11 g 22.92 g
Protein 7.51 g 5.92 g