Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Passion cheesecakes

Disse små hjemmebagte cheesecakes har en skøn sommerlig smag af passionsfrugt.

about 12 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Passion cheesecakes

Redskaber:

håndmixer
foodprocessor eller minihakker
muffinforme

Bund:

200 g kiks , fx Digestive
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
125 g smeltet smør

Ostecreme:

4 blade Dr. Oetker Husblas
3 passionsfrugter
400 g flødeost naturel eller mascarpone
100 g flormelis
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
0,25 l piskefløde

Gelé:

3 blade Dr. Oetker Husblas
3 passionsfrugter
2 dl appelsinsaft
50 g sukker

Tilberedning

Tilberedning

1

Bund

Findel kiksene i en foodprocessor eller en minihakker og rør dem sammen med mandler og smeltet smør. Kom massen i bunden af små kageringe eller muffinforme og pres godt sammen, så dejen dækker hele bunden.

2

Ostecreme

Læg husblassen i blød i koldt vand.

Halvér passionsfrugterne, skrab frugtkødet ud og passér det gennem en sigte, så kernerne sies fra. Pisk passionsfrugt, flødeost, flormelis og citronekstrakt til en cremet konsistens.

Smelt husblassen over vandbad. Den bør føles lun og være relativ tyndtflydende. Hæld den i en tynd stråle ned i ostecremen, mens der piskes.

Pisk fløden til en let flødeskum og vend den i ostecremen. Fordel cremen oven på kiksebundene og glat overfladerne.

Sæt kagerne i køleskabet i mindst 2 timer.

3

Gelé

Læg husblassen i blød i koldt vand.

Halvér passionsfrugterne, skrab frugtkødet ud og passer det gennem en sigte, så kernerne sies fra. Bland saften med appelsinsaft og sukker og varm det op i en gryde til sukkeret er opløst. Smelt husblassen i den varme saft og sæt den til afkøling. Når saften er blevet kold (efter ca. 30 min.) men stadig er flydende, hældes den ud over kagerne. Sæt dem koldt til geléen er helt stivnet.

Kagerne opbevares på køl, hvor de kan holde sig 1-2 dage.

Tip

Du kan erstatte passionsfrugten med anden frugt eller bær. Læs hvordan du kan lave din helt egen cheesecake med din egen yndlingssmag.

Næringsindhold til opskriften Passion cheesecakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1817kJ
434kcal
1553kJ
371kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g