Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pebermyntepastiller

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Skab bagehygge med familien i køkkenet med disse pebermyntepastiller. Både børn og vokse kan være med!

80 - 85 stk.

nem 60 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pebermyntepastiller

Pebermyntepastiller:

1 bæger pasteuriserede æggehvider
3 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
400 g flormelis

Pynt:

1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark

Tilberedning

Tilberedning

1

Pebermyntepastiller

Rør æggehvide og pebermyntearoma sammen i en skål. Tilsæt flormelis lidt ad gangen og rør til massen er fast og klistret.

2

Tril massen til små kugler på størrelse med en stor hasselnød, læg dem på et stykke bagepapir og tryk dem flade, så der kommer en fordybning i midten.

3

Pynt

Sæt en enkelt chokoladeknap på toppen af hver pastil og stil pebermynterne til tørre.

Tip

Skal det være ekstra festligt kan der tilsættes konditorfarve i massen. Brug eventuelt plastikhandsker. Det kan være nødvendigt at tilsætte ekstra flormelis, hvis massen bliver for våd. Massen skal deles op i portioner, hvis der skal laves pastiller i forskellige farver.

Opbevar pebermyntepastillerne i en kagedåse. Husk at lægge bagepapir imellem lagene, da farvede pastiller ellers kan smitte af på hinanden.

Næringsindhold til opskriften Pebermyntepastiller

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 121 kJ
29 kcal
1746 kJ
417 kcal
Fedt 0.56 g 8.06 g
Kulhydrat 5.84 g 83.38 g
Protein 0.10 g 1.42 g