Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Pink Pandekagelagkage med Ombre-effekt

Denne lyserøde drøm af en pandekagelagkage er lavet med den særlige ombre-effekt. Ombre betyder at farven skifter fra helt lyse til helt mørke nuancer af den samme farve. Læs denne opskrift og lær hvordan du laver ombre effekten i dit hjemmebag.

8 - 10 portioner

for let øvede 75 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pink Pandekagelagkage med Ombre-effekt

Pandekager:

3 æg str. M/L
9 dl mælk
500 g hvedemel
0,5 tsk. salt
2 spsk. sukker
2 spsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker , eller Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
smør eller oliemagarine til stegning
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Jordbærmousse:

2 breve Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
4 dl letmælk

Pynt:

Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce
friske hindbær
blåbær
mynteblade

Tilberedning

Tilberedning

1

Pandekager med ombre effekt

Pisk æg sammen med halvdelen af mælken. Tilsæt de tørre ingredienser, og pisk sammen til en tyk masse.

Rør den tykke dej jævn, indtil der ikke er flere klumper. Tilsæt den resterende mælk lidt efter lidt, til dejen har den rette konsistens.

Kom et par dråber rød farve i dejen, så den farves svagt lyserød. Gentag dette imellem hver pandekage du bager, så dejen gradvist bliver mere og mere rød for hver pandekage du bager.

Varm en stegepande op og kom lidt smør på. Hæld lidt dej på panden og drej den rundt, så dejen fordeles i et tyndt lag på hele panden.

Bag pandekagerne ved moderat varme på begge sider.

2

Jordbærmousse

Bland brevets indhold med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Anret kagen ved at lægge de afkølede pandekager sammen med et tyndt lagt mousse imellem hvert lag. Start med den rødeste pandekage i bunden af kagen og læg pandekagerne så kagen gradvist bliver lysere mod toppen. Afslut med et lag mousse.

Pynt

Læg en håndfuld hindbær i en halvmåne form langs den ene kant af kagen. Fyld op med blåbær og lidt mynteblade.

Server kagen med Forest Fruit dessertsauce.

Næringsindhold til opskriften Pink Pandekagelagkage med Ombre-effekt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1838kJ
439kcal
1210kJ
289kcal
Fedt 6.97g 4.59g
Kulhydrat 76.13g 50.08g
Protein 10.82g 7.12g