Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pink Pandekagelagkage med Ombre-effekt

(0)
5 4 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lyserød pandekagelagkage lavet med den særlige ombre-effekt, hvor farven skifter fra lys til mørk. Læs opskriften og lær hvordan du laver ombre-effekt.

8 - 10 portioner

for let øvede 75 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pink Pandekagelagkage med Ombre-effekt

Redskaber:

håndmixer

Pandekager:

3 æg str. M/L
9 dl letmælk
500 g hvedemel
½ tsk. salt
2 spsk. sukker
2 spsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker , eller Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
smør eller margarine til stegning
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Jordbærmousse:

2 breve Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
4 dl letmælk

Pynt:

Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce
friske hindbær
blåbær
citronmelisse

Tilberedning

Tilberedning

1

Pandekager med ombre effekt

Pisk æg sammen med halvdelen af mælken. Tilsæt de tørre ingredienser, og pisk sammen til en tyk masse.


Rør den tykke dej jævn, indtil der ikke er flere klumper. Tilsæt den resterende mælk lidt efter lidt, til dejen har den rette konsistens.


Kom et par dråber rød farve i dejen, så den farves svagt lyserød. Gentag dette imellem hver pandekage der bages, så dejen gradvist bliver mere og mere rød for hver pandekage.


Varm en stegepande op på middel varme og kom lidt smør på. Hæld lidt dej på panden og drej den rundt, så dejen fordeles i et tyndt lag på hele panden. Bag pandekagerne ved middel varme på begge sider.


Lad pandekagerne køle af.

2

Jordbærmousse

Bland brevets indhold med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.


Anret kagen ved at lægge de afkølede pandekager sammen med et tyndt lagt mousse imellem hver pandekage. Start med den rødeste pandekage i bunden af kagen og læg pandekagerne så kagen gradvist bliver lysere mod toppen. Afslut med et lag mousse.

3

Pynt

Pynt med lidt Forrest Fruit Dessertsauce i en halvemåne på kanten af kagen, så det løber ned langs siden. Kom friske hindbær og blåbær ovenpå dessersaucen. Pynt med lidt citronmelisse.


Server kagen med ekstra Forest Fruit Dessertsauce til.

Tip

Find en masse andre lagkageopskrifter og inspiration på vores lagkagetemaside.

Næringsindhold til opskriften Pink Pandekagelagkage med Ombre-effekt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1595 kJ
381 kcal
1227 kJ
293 kcal
Fedt 6.96 g 5.35 g
Kulhydrat 62.03 g 47.72 g
Protein 10.79 g 8.30 g