Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Ris à l'amande

Denne opskrift på Ris à l'amande er til den særlige aften, juleaften, som alle går og venter på.

6 - 8 portioner

for let øvede 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Ris à l'amande

Redskaber:

håndmixer

Risengrød:

75 g grødris
5 dl sødmælk
1 knsp. salt

Ris à l‘amande:

2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste
2 spsk. sukker
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1 - 2 spsk. hvid portvin (evt.)
5 dl piskefløde

Tilberedning

Tilberedning

1

Risengrød

Bring sødmælken i kog, pas på at den ikke brænder på. Tilsæt grødris og kog grøden i 45-60 minutter indtil den er tyk. Rør ofte i grøden, så den ikke brænder på. Tilsæt salt. Lad risengrøden køle helt af i køleskabet. Den kan med fordel laves dagen i forvejen.

2

Ris à l'amande

Rør vaniljepasta, sukker, mandler og evt. hvid portvin i risengrøden. Vend flødeskummet i grøden og sæt risalamanden i køleskabet indtil servering.

Server Ris à l'amanden med kirsebærsauce eller appelsinsauce.

Næringsindhold til opskriften Ris à l'amande

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1729kJ
413kcal
1532kJ
366kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g