Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Rudolf Romkugle Popcakes | Kreahjørnet

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Med denne opskrift kan du lave sjove og julede Rudolf Romkugle popcakes til børnene.

40 - 50 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Rudolf Romkugle Popcakes | Kreahjørnet

Redskaber:

bradepande; 20 x 30 cm
sugerør

Basiskage til romkugler:

175 g smør
35 g kakao
300 g sukker
3 æg str. M/L
2 spsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
225 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk

Romkugledej:

1 romkugle-basiskage eller kagerester
5 tsk. Dr. Oetker Romaroma eller efter smag
100 g mørk kogechokolade eller chokoladeknapper
3 spsk. jordbærmarmelade eller hindbærmarmelade

Pynt - Rudolf Popcakes:

150 - 200 g mørk kogechokolade eller chokoladeknapper
Dr. Oetker Writing Icing Decór (rød eller hvid)
Dr. Oetker Black & Gold
Saltkringle r

Tilberedning

Tilberedning

1

Basiskage til romkugler

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

Smelt smørret i en gryde, tilsæt kakao og varm det i smørret. Afkøl kakaosmørret let. Pisk sukker, æg og vaniljesukker til en luftig æggesnaps og sigt mel og bagepulver i. Rør dejen sammen med kakaosmør og mælk. Kom dejen i en smurt bradepande og bag kagen 20-25 min. Kagen kan evt. fryses ned, til du skal lave dine romkugler.

2

Romkugledej

Smuldr chokoladekagen og miks den med håndmikser sammen med romaroma, smeltet chokolade og marmelade. Tril massen til små kugler og læg dem på køl.

3

Pynt - Rudolf Popcakes

Dyp enden af et sugerør i smeltet chokolade og sæt sugerøret ned i en romkugle. Når chokoladen på sugerøret er størknet, dyppes romkuglen i smeltet chokolade. Skær en saltkringle i to og sæt i som horn. Når chokoladen er størknet, laves en rød næse med den røde dekorationsglasur og to hvide klatter til øjne. Tag to sorte ’sten’ fra Black & Gold krymmel dåsen og brug som den farvede del af øjet.

Tip

Brug evt. Dr. Oetker Cocktailbær som næser, der sættes fast i den våde chokolade.

Næringsindhold til opskriften Rudolf Romkugle Popcakes | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 632 kJ
151 kcal
1712 kJ
409 kcal
Fedt 6.75 g 18.25 g
Kulhydrat 19.51 g 52.73 g
Protein 1.80 g 4.86 g