Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Sådan laver du stribede marengs | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Det er slet ikke så svært, at lave fine marengs med flotte striber. Her er to forskellige metoder til at lave striber på.

90 - 100 stk.

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sådan laver du stribede marengs | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer
pensel
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker rund tyl; ø 13 mm

Marengs:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Marengs

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter indtil marengsen er luftig og sej.

Sprøjt lidt Concentrated Pink Colour ind i en sprøjtepose med rund tyl, tryk posen let sammen, kom herefter halvdelen af marengsen i posen. 


Mal, med en pensel, tynde striber af Concentrated Blue Colour på indersiden af en anden sprøjtepose med tyl. Kom den resterende marengs i posen.

Sprøjt små marengs (ca. 2-3 cm i diameter) ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Sprøjt marengskys med begge poser, indtil al marengsen er brugt.

Bag marengskyssne i ovnen i 60 minutter, indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft  er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsene køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Sådan laver du stribede marengs | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 33 kJ
8 kcal
352 kJ
84 kcal
Fedt 0 g 0 g
Kulhydrat 2.00 g 20.01 g
Protein 0.08 g 0.83 g