Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Saftig og krydret Gugelhupf kage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En Gugelhupf kage, også kendt som Bundt Cake, er kendetegnet ved dens runde form med et hul i midten. Denne version er med æbler og varme krydderier.

10 - 12 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Saftig og krydret Gugelhupf kage

Redskaber:

håndmixer
gugelhupf-, bundt cake- eller randform; 1,5 l

Krydret æblekagedej:

150 g blødt smør
150 g sukker
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste
3 æg str. M/L , stuetempereret
150 g hvedemel
1 knsp. salt
5 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk. Dr. Oetker Natron
2 æbler , skrællet og revet (ca. 250 g)
3 spsk. Dr. Oetker Kanelsukker

Glasur og pynt:

150 g flormelis
1 æggehvide , 30 g
½ tsk. Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour , lidt
Dr. Oetker Økologisk Bloomy Blackcurrant krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 170 ºC varmluft. 

1

Krydret æblekagedej

Pisk smør, sukker og vaniljepasta sammen. Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt imellem hvert æg. Rør hvedemel, salt, kagekrydderi, bagepulver og natron sammen. Sigt melblandingen ned i æggeblandingen, tilsæt de revne æbler og vend dejen sammen. 

Smør bageformen med smør eller bagespray. Kom halvdelen af dejen i formen. Drys herefter med kanelsukker, hæld resten af dejen over og fordel den jævnt i formen. 

Bag kagen midt i ovnen i 40-50 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle helt af i formen. Når den er kold vendes formen om og kagen tages ud. 

2

Glasur og pynt

Pisk flormelis, æggehvide og Concentrated Colour sammen med en håndmixer i ca. 1 minut. Fordel glasuren over kagen og lad den løbe ned langs siden (kom evt. glasuren i en sprøjtepose eller frysepose og klip et lille hul).  Drys kagen med Bloomy Blackcurrant krymmel imens glasuren stadig er våd. 

Næringsindhold til opskriften Saftig og krydret Gugelhupf kage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1302 kJ
311 kcal
1243 kJ
297 kcal
Fedt 12.63 g 12.02 g
Kulhydrat 40.92 g 38.97 g
Protein 4.06 g 3.87 g