Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Sjove østers | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse sjove østers er nemme at lave af småkager, farvet mousse og Sugar Eyes. Ingen vil kunne holde fingrene fra de her små hapsere fra havets bund!

15 - 20 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sjove østers | Kreahjørnet

Redskaber:

rund udstikker; ø 5 cm
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl ø 16 mm
kagerulle

Småkagedej:

400 g blødt smør
500 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
150 g flormelis

Vaniljemousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dl letmælk
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Pynt:

Dr. Oetker Sugar Eyes

Tilberedning

Tilberedning

1

Småkager

Ælt smør, mel, kakao og formelis sammen og form til en kugle. Pak dejen ind i husholdningfilm og kom den i køleskabet i nogle timer, gerne til næste dag.

2

Formning og bagning af småkagerne

Tænd ovnen på 200 ºC traditionel varme.


Ælt dejen let igennem og rul den ud på et meldrysset bord. Udstik småkagedejen med en rund udstikker eller et glas (ca. ø 5 cm). Form småkagerne til muslingeskaller ved at presse den ene side af cirklen lidt sammen med to fingre. På den modsatte side laves der buer ind i dejen med en kniv eller skaftet på en ske. Læg kagerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen i 8-10 minutter. Lad kagerne afkøle på en rist.

3

Vaniljemousse

Kom indholdet af et brev Cake Mousse i en skål. Tilsæt mælk og pisk ved laveste hastighed i 1 minut, pisk derefter ved højeste hastighed i 3 minutter. Farv moussen med en blanding af Concentrated Red Colour og Concentrated Yellow Colour, indtil ønsket farve opnås. Kom moussen i en sprøjtepose med stjernetyl.

4

Samling og pynt

Sprøjt lidt kagemousse på bunden af en af småkagerne, top derefter med en anden småkage, således at undersiden på begge kager vender indad mod fyldet. Pynt med to Sugar Eyes. Fortsæt til at alle småkagerne er blevet til sjove østers.

Tip

Spis kagerne samme dag de er blevet lagt sammen med moussen, da moussen vil gøre småkagerne bløde.

Du kan også fylde småkagerne med Cake Mousse Strawberry Taste, for at få et fyld med jordbærsmag istedet- Denne kagemousse er dog lyserød, så enten kan du vælge at dine østers gerne må være lyserøde, eller du kan prøve at justere farven lidt med Concentrated Orange Colour.

Næringsindhold til opskriften Sjove østers | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1424kJ
340kcal
2005kJ
479kcal
Fedt 20.97g 29.54g
Kulhydrat 34.32g 48.33g
Protein 3.62g 5.10g