Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Smølfe-spiraler | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Smølf din kage! Følg denne opskrift på søde, småkager med Smølfe-spiraler til glæde for hele familien.

38 - 40 stk.

nem 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Smølfe-spiraler | Kreahjørnet

Dejen:

175 g sukker
1 knsp. salt
¼ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
275 g hvedemel
125 g koldt smør
1 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 spsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Party Mix (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland sukker, salt, bagepulver og mel (gem 2 spsk. mel). Smuldr smørret i blandingen til konsistensen er som rasp. Saml dejen med æg og vaniljeekstrakt. Del dejen i to lige store portioner, ca. 315 g. Tilsæt blå konditorfarve til den ene halvdel og ælt den sammen med de ekstra 2 spsk. mel. Læg evt. begge halvdele dej i køleskabet en ½-1 time hvis de føles bløde. Så er de lettere at rulle ud.

2

Rul den blå og hvide dej ud i firkanter (15 x 30 cm) på hvert sit stykke bagepapir til en tykkelse på ca. 5 mm. Vend den ene firkant ovenpå den anden, og rul dem let sammen. Fjern det øverste stykke bagepapir. Skær kanterne lige og rul de to firkanter stramt sammen til en pølse. Tril pølsen ind i krymmel og pak den stramt ind i bagepapir. Læg dejen i køleskabet i mindst 2 timer indtil den er fast nok til at skære til småkager.

3

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme. Skær derefter den kølede dej ud til småkager med en tykkelse på 3-4 mm. Bag småkagerne i midten af ovnen i 9-12 minutter. Småkagerne må ikke tage farve.

Næringsindhold til opskriften Smølfe-spiraler | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 301 kJ
72 kcal
1675 kJ
400 kcal
Fedt 2.84 g 15.80 g
Kulhydrat 10.64 g 59.10 g
Protein 0.91 g 5.03 g