Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Sprøde og friske citronspecier

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den friske smag af citron gør Citronspecier til en af julens lækreste småkager.

ca. 30 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sprøde og friske citronspecier

Dej:

250 g hvedemel
100 g flormelis
175 g smør
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 æggeblomme

Pynt:

1 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve
50 g perlesukker

Tilberedning

Tilberedning

1

Dej

Bland mel og flormelis i en stor skål. Smuldr smørret i blandingen og tilsæt vanilje- og citron ekstrakt. Saml dejen med æggeblomme og tril til en pølse på ca. 5 cm i diameter.

2

Pynt

Kom konditorfarve i en plastpose, luk posen med en poseklemme og ryst så det fordeler sig på posens side. Tilsæt perlesukker, luk og ryst kraftigt til sukkeret er farvet jævnt gult. Bred perlesukkeret ud på et stykke bagepapir og rul dejrullen heri. Læg dejrullen i køleskabet i ca. 2 timer pakket ind i husholdningsfilm eller en frysepose.

3

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

4

Når dejen er blevet fast i køleskabet kan den skæres i 5 mm tykke skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir. Bag specierne midt i ovnen i ca. 8 min. Afkøl på en bagerist. Opbevar dem i en kagedåse.

5

Tip

Tilfør et kreativt tvist til dine specier ved at præge et mønster i småkagen med den mønstrede bund af et krystalglas eller en hæklet serviet.

Næringsindhold til opskriften Sprøde og friske citronspecier

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 398 kJ
95 kcal
1980 kJ
473 kcal
Fedt 5.28 g 26.41 g
Kulhydrat 10.77 g 53.87 g
Protein 0.93 g 4.65 g