Pebernødder
180 - 200 stk.
Nem
70 minutter
Hvordan bager jeg de bedste pebernødder? Disse er krydrede med pebernødkrydderi, som gør det nemt at bage de lækreste hjemmebagte pebernødder til jul.
Er der noget bedre end hjemmebagte småkager i juletiden? Denne opskrift på pebernødder er lavet med Dr. Oetker Pebernøddekrydderi, så du nemt får den helt rigtige afstemning af krydderier i den klassiske julesmåkage.
Ingredienser
Forberedelse
Pebernøddedej
220 g
hvedemel
125 g
sukker
125 g
koldt smør
1
æg str. M/L
I alt :
70 minutter
Forb. :
60 minutter
Bagning:
8 minutter
1
Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
2
Pebernøddedej
220 ghvedemel
1 brevDr. Oetker Pebernøddekrydderi
125 gsukker
125 gkoldt smør
1æg
Bland sigtet hvedemel og krydderiblandingen sammen med sukker. Tilsæt smør i tern og smuldr det ud i melet, saml dejen med ægget.
Del dejen i fire dele og tril dem til lange pølser. Skær pølserne i små stykker og tril stykkerne til pebernødder.
Bag pebernødderne i 8-10 min. til de er gyldne.
Bagetid
8 minutter
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter